Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Bu Sefer Güler Mi Be

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,936
17,487
113
Şöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Vay arkadaş canım çekti inan 4 yıldır bir kere bakmadım şu lanete senden görünce dayanamayıp baktım

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,042
25,049
113
Şöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Bol şans hepsine aga kimseye yaranamazsin kendine bak sen ben izlemeyi sevdiğim için takip ettim

burdurlu1515

Allah var gam yok!!!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,687
1,315
113
Kesene bereket

iboo8989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,386
1,324
113
4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Kardeş sen dağıtma ya milletin aklına karpuz kabuğu düşürme hani bnm zerre beklentim yok çekiliş falan da istemem de millete şu gelsin bu gelsin diyip maymun yerine koyma milleti