- 3,649
- 2,266
- 113
Bol şans4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Bol şans4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Vay arkadaş canım çekti inan 4 yıldır bir kere bakmadım şu lanete senden görünce dayanamayıp baktımŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Bol şanslar olsun takipleyelim4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Nere bu4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
bolşans reis4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Şansın bol olsun reis4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Bol şans hepsine aga kimseye yaranamazsin kendine bak sen ben izlemeyi sevdiğim için takip ettimŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Kesene bereketŞöyle yapalım ben 40 üstüne dagıtım yapıcam diye söz verdşm malum az verdi philedelphiı 7 li ganyan ve 7 li plase var burada paylaşayım onlardna ne tutarsa yıne dagıtayım 5 kişiye bana lazım olan 40 fazlasını dağıtırım o kadar heveslendiniz ayıp olmasın sizede ?
Kardeş sen dağıtma ya milletin aklına karpuz kabuğu düşürme hani bnm zerre beklentim yok çekiliş falan da istemem de millete şu gelsin bu gelsin diyip maymun yerine koyma milleti4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Bol şanslar4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
2. Ayak iyi gelmiş4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Philedelphiı 90 k deviri var 3. Ayak essoglu esek gelmişNere bu
At hırsızı metinden al tüyo iyi bilirBende oynuyacam şimdi at yarisi
So swell açıkta kalmış cezayı keser4 ayağı kaldı 2 tane tek var 9 gelirse diğeri kolay gibi. Burdan az da verirse dagıtıcam aynı kupon 7 li plasede var
Hıyarın önde gidenidir zahi şahaneleriAt hırsızı metinden al tüyo iyi bilir
So swell 7 ganyandan 4,5e inmiş harbiden ceza kesebilir 3 küsüre inerse sıkıntıSo swell açıkta kalmış cezayı keser![]()
Gördüm 5. AtPhiledelphiı 90 k deviri var 3. Ayak essoglu esek gelmiş
At yarışı oynamayı bilmiyorum dost . İyi miAt yarışında para kazanamayacağınız tek yer tjkdır.
Şeytan görsün onun yüzünü abiAt hırsızı metinden al tüyo iyi bilir