- 20,783
- 17,359
- 113
Evet 7li verebilir ama 6 lı 2750 verirHem altılı hem 7 li tuttu ..... 6 lı 3.500 gösteriyor 7 li 30 dan aşağı verirse yazıklar olsun
Evet 7li verebilir ama 6 lı 2750 verirHem altılı hem 7 li tuttu ..... 6 lı 3.500 gösteriyor 7 li 30 dan aşağı verirse yazıklar olsun
Umarım bu 50 verirHem altılı hem 7 li tuttu ..... 6 lı 3.500 gösteriyor 7 li 30 dan aşağı verirse yazıklar olsun
Burda 7 ligi göremeyen bir benmiyimHem altılı hem 7 li tuttu ..... 6 lı 3.500 gösteriyor 7 li 30 dan aşağı verirse yazıklar olsun
Hayatında 7 li ganyan mi tutturdun da 4300 diyonSon ayak 11.40 ganyan, 4300 lira verir bu 7'li ganyan.
😅😅😅Nasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Hayır bilenler arasinda pay ediliyor yqni ne verecegi belli degil birazdan aciklanirNasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Kaç kişi bulduysa bölüyor toplam parayiNasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Topla 3 e Böl kupon miktarını çıkartNasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Kemikli vermez ins puahah50 versin kemiksiz
Toplanan tevzi kazanan kişi sayısına bölünüyor.. ganyan hesabı ayrıNasıl para veriyor bu gelen ganyanlar çarpılıp mı hesaplanıyor
Dostum 6 lı ganyan 3k verecek Max hayatımızda ilk defa görmüyoruzGüzel espri bir daha yapma
Kılçık siz verse daha iyi😅😅Kemikli vermez ins puahah
Yooo, yanlış anlama, diğer konular normal bitmiş, burada biraz kıpırdadı, tevzi miktarı ve oluşan ganyanlara bakacak olursak bence bu kadar verir, keşke çok daha fazla verse, ben son 1 ayda 4 altılı, 2 5'li ganyan buldum 46 yıldır hergün oynarım bu mereti.reis neden sürekli negatifi salıyorsun![]()