Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Burakbey3113 | Kasa 8000 Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,312
28,755
113

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
45,312
28,755
113
@Lazistan08 konu paraya çöküp kaçmaksa en iyisini sen bilirsin yaptın da sonra hakettiğini buldun şimdi salça oluyorsun janvaljan hyper nerdesiniz söylesenize bu çapsızın dolandırıcı olduğunu
Hadi o dolandırmış olsun. Dolandırdı diyelim. Sen niye milletin parasına göz dikip kaçtın onu söyle

Sanmames

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,882
1,578
113
Arkadaşımız kimmiş söyle de bilelim. Nerede ne oldu anlat. Şifreli konuşmayi bırak. Zamanında az ekmeğimi yemedin. Dm den sana dönüş yapmıyoruz diye ne karın ağrın var anlat
Sana hiç bir zaman dm atmadım
Hiç bir zamanda ekmeğini yemedim.

Sana herhangi bir zamanda itham ettiğin tarzda bir dm atmışsam burada 100.000 tl dağıtacağım

Diğer konuya gelirsek. Senin ozan denen arkadaşının neler yaptiğini bilmeme şansın yok. Bilmiyorsan görmedim duymadım okumadım oynamışsındır

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,129
14,517
113
Sana hiç bir zaman dm atmadım
Hiç bir zamanda ekmeğini yemedim.

Sana herhangi bir zamanda itham ettiğin tarzda bir dm atmışsam burada 100.000 tl dağıtacağım

Diğer konuya gelirsek. Senin ozan denen arkadaşının neler yaptiğini bilmeme şansın yok. Bilmiyorsan görmedim duymadım okumadım oynamışsındır
Burak sen ne anlatıyon ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...