- 49,900
- 37,933
- 113
dun gece bırı rol actı 125,5 ust dedı kuponu ıstedım baktık 123,5 ust mus adam 2 sayı kendıne marj bırakmısForum cenabet la benlik bisey yok
dun gece bırı rol actı 125,5 ust dedı kuponu ıstedım baktık 123,5 ust mus adam 2 sayı kendıne marj bırakmısForum cenabet la benlik bisey yok
Bebek Beşiktaş a bağlı metincimbebeks
Emirgan çınaraltıFotoğraf Çengelköy mu Beşiktaş mi metincim
sonucta bebekBebek Beşiktaş a bağlı metincim
Biz Anadolu çocuğuyuzEmirgan çınaraltı
La iste forumdan o da kesin 1 2 sayiyla gider demis normaldede yapiyor ama gelince geldi diyor yani boşa tartismissindun gece bırı rol actı 125,5 ust dedı kuponu ıstedım baktık 123,5 ust mus adam 2 sayı kendıne marj bırakmıs![]()
Güzel taktikmis ak puhahahhaLa iste forumdan o da kesin 1 2 sayiyla gider demis normaldede yapiyor ama gelince geldi diyor yani boşa tartismissin
Suvatim bu sans ne zaman dönecek be. Yine vermisizLa iste forumdan o da kesin 1 2 sayiyla gider demis normaldede yapiyor ama gelince geldi diyor yani boşa tartismissin
Şey yapanda var 2 kişide denk geldimdun gece bırı rol actı 125,5 ust dedı kuponu ıstedım baktık 123,5 ust mus adam 2 sayı kendıne marj bırakmıs![]()
Ben begendimGüzel taktikmis ak puhahahha
Bundan sonra rota belli 🤣🤣Ben begendim
ulan guzel fıkırmıs hee dur durŞey yapanda var 2 kişide denk geldim
Biri buna para atıyor roll aç diye ilk kuponu atiyor 500 basmış mesela 1.85 orana. İkinci kuponu kırpıyor tutar kısmını. 3.75 orana basıyor sonra arkadaşlar olmadı diyor 😄 10 lira basıp kalanı cebe atiyor kesin
Kanlıca iyi orda sessiz sakin. Avrupada çalişip anadoluda yaşayacaksın. Yoğurt yemiştik aw üstüne reçel dökmüşlerBiz Anadolu çocuğuyuz
Aga bak dongü degismiyor diyelimki 200 liram var 2k yaptim bir roll aciyom yatiyom sonra geriside gidiyor 100 defa yasamisimdir bu kuponu atana kadar yeminle 5 6 won ust uste aldik biri 3lu freebetti ama sonuc gordugun gibi 1 sayiyla yatisSuvatim bu sans ne zaman dönecek be. Yine vermisiz
Yuh la ciddi misinŞey yapanda var 2 kişide denk geldim
Biri buna para atıyor roll aç diye ilk kuponu atiyor 500 basmış mesela 1.85 orana. İkinci kuponu kırpıyor tutar kısmını. 3.75 orana basıyor sonra arkadaşlar olmadı diyor 😄 10 lira basıp kalanı cebe atiyor kesin
Cenaaabeeeett doluuuAga bak dongü degismiyor diyelimki 200 liram var 2k yaptim bir roll aciyom yatiyom sonra geriside gidiyor 100 defa yasamisimdir bu kuponu atana kadar yeminle 5 6 won ust uste aldik biri 3lu freebetti ama sonuc gordugun gibi 1 sayiyla yatis
Ah metinnnn kolpaya geldinizbıde laz var gece kendı yan çarına odul atan mac boyu 3 saat 3 kısı rolldeyız 1 kısıye ulastım dedı baktık adam 2 mesaj atmıs odul alan![]()
Avrupa da yasanmaz be kanka yaKanlıca iyi orda sessiz sakin. Avrupada çalişip anadoluda yaşayacaksın. Yoğurt yemiştik aw üstüne reçel dökmüşler
Aynen broKanka cumartesi mi gidiyorsun