Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Butragueno / Kasa 250 Hedef 2 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
65,517
36,999
113
Geçen biri yazmış bana yemek yemedim açım diye dedim ki anan baban kuzenin amcan dayin halan arkadaşın vs vs dururken neden bana yazıyorsun biz seninle arkadaş miyiz dedim
Sen bide git orda gör bunlar normal tabi inşallah iyi biyere düşersin de hergün dışardan yemezsin ben ankara da yapmıştım havacı olarak hergün et yemekler iyiydi

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,786
43,905
113
Geçen biri yazmış bana yemek yemedim açım diye dedim ki anan baban kuzenin amcan dayin halan arkadaşın vs vs dururken neden bana yazıyorsun biz seninle arkadaş miyiz dedim
Banada aynı muhabbetten yazan biri vardı 2 kere atmıştım geri ödeme için döndü istememiştim. Sonra kripto çekiliş konuları filan açmaya başladı kriptosu olmayan katılmasın filan 😄 dipten zirve awk

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,562
33,720
113
Biter biter ben üniden dolayı 6 ay yaptım. Bitirdim geldim komple herkese 6 ay yaptılar. Giderken nasıl olcak napcaz diyon bitince üzülüyon asdads
Ben bedelli yapacaktim 15 binden çıktığında ama yaşım yetmedi 1 sene ile kaçırdım benim bütün arkadaşlarım bedelli yaptı sonra parası arttı falan kaldı öyle iş güç derken umursamadım tek sıkıntı işte kendimden çok kucuklerle yapıcak olmam insalllah yaşıt birileri çıkar karşıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...