- 42,786
- 43,905
- 113
Asker rollingi gelir mi dostHayırlı teskereler cano tabi 6 ay bişey değil yerine bağlı rahat edersin
Başarırsak 3 kişiyi havaya atiyoruz 😄
Asker rollingi gelir mi dostHayırlı teskereler cano tabi 6 ay bişey değil yerine bağlı rahat edersin
Geçen biri yazmış bana yemek yemedim açım diye dedim ki anan baban kuzenin amcan dayin halan arkadaşın vs vs dururken neden bana yazıyorsun biz seninle arkadaş miyiz dedim272k mı ula sana kaç kere dedim şunu konularda yazma özelde dm yanıyo paso trafik lambası gibi
Dun sabah nba kuponu tuttu diye atmisti laGörmedim la neyse @Hayat1kumar bi sponsorluk anlaşmaso daha sağlar
Puahahah teskere rollingi diyorsun hemen sponsorluk anlaşması sağlıyalım @Hayat1kumar ileAsker rollingi gelir mi dost
Sorma o konuda çok pismanimYuh valla senin yerinde olsam başta giderdim ne kadar geç gidersen o kadar çok koyuyor
Patlat o zaman bı rol 375k kupon kazancin var aqAsker rollingi gelir mi dost
Sen bide git orda gör bunlar normal tabi inşallah iyi biyere düşersin de hergün dışardan yemezsin ben ankara da yapmıştım havacı olarak hergün et yemekler iyiydiGeçen biri yazmış bana yemek yemedim açım diye dedim ki anan baban kuzenin amcan dayin halan arkadaşın vs vs dururken neden bana yazıyorsun biz seninle arkadaş miyiz dedim
Banada aynı muhabbetten yazan biri vardı 2 kere atmıştım geri ödeme için döndü istememiştim. Sonra kripto çekiliş konuları filan açmaya başladı kriptosu olmayan katılmasın filan 😄 dipten zirve awkGeçen biri yazmış bana yemek yemedim açım diye dedim ki anan baban kuzenin amcan dayin halan arkadaşın vs vs dururken neden bana yazıyorsun biz seninle arkadaş miyiz dedim
Orda çok daha iyi anlıcan valla neyse sağlık olsun 6 ay sonuçtaSorma o konuda çok pismanim
Kinamican o yüzden kanka kimseyi kimin ne olacağı hiç belli olmuyor 🤣Banada aynı muhabbetten yazan biri vardı 2 kere atmıştım geri ödeme için döndü istememiştim. Sonra kripto çekiliş konuları filan açmaya başladı kriptosu olmayan katılmasın filan 😄 dipten zirve awk
Ah suvatım burda şansın yok senin şans benim dm de iyi tutuyor aslında bidakine benim dm de aç o rolü arkana yaslanDun sabah nba kuponu tuttu diye atmisti la
Ancak actik puhahja acmasanda olur demisti ama maliz tabi
Hayırlısı be kanka ömür geçiyor 6 ay nedirOrda çok daha iyi anlıcan valla neyse sağlık olsun 6 ay sonuçta
Zorzerre miydi neydi ismiKinamican o yüzden kanka kimseyi kimin ne olacağı hiç belli olmuyor 🤣
Aynen öyle geçer su gibiHayırlısı be kanka ömür geçiyor 6 ay nedir
Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken bende kendimi böyle avutuyorum dost 😄Hayırlısı be kanka ömür geçiyor 6 ay nedir
Valla kanka ben geçen ay anladım atılan dmlerden en paralı gördüğüm adamlar bile beni şok etmişti o yüzden şaşırmıyorum artık hiç birşeye kumar hakkaten adamı ne durumlara sokuyor yaZorzerre miydi neydi ismi
La olm sıkıcı zor gecicek zaten keyif almicami bende biliyorum ama öyle böyle geçecek onu kastediyorum 🤣Doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken bende kendimi böyle avutuyorum dost 😄
Biter biter ben üniden dolayı 6 ay yaptım. Bitirdim geldim komple herkese 6 ay yaptılar. Giderken nasıl olcak napcaz diyon bitince üzülüyon asdadsLa olm sıkıcı zor gecicek zaten keyif almicami bende biliyorum ama öyle böyle geçecek onu kastediyorum 🤣
Ben bedelli yapacaktim 15 binden çıktığında ama yaşım yetmedi 1 sene ile kaçırdım benim bütün arkadaşlarım bedelli yaptı sonra parası arttı falan kaldı öyle iş güç derken umursamadım tek sıkıntı işte kendimden çok kucuklerle yapıcak olmam insalllah yaşıt birileri çıkar karşımaBiter biter ben üniden dolayı 6 ay yaptım. Bitirdim geldim komple herkese 6 ay yaptılar. Giderken nasıl olcak napcaz diyon bitince üzülüyon asdads