Ooo suvatım suvatımm bolşansUlasirsak 2 kisiye ulasiriz
@Hayat1kumar tesekurler beklenen ve ozlenen roll puahhaha
Ooo suvatım suvatımm bolşansUlasirsak 2 kisiye ulasiriz
@Hayat1kumar tesekurler beklenen ve ozlenen roll puahhaha
Su basacaklar ıslancaksın askerrrCumartesi başlıyor ızdırap aq
Tamam bende yaşanmaz diyorum zaten dsdadAvrupa da yasanmaz be kanka ya
La yattımı burası bende kupon bekliyomForum cenabet la benlik bisey yok
Hayırlı tezkeren olsun şimdiden kardeşimAynen bro
Ben öyle düşünüyorum dost niyet iyi değil 😄Yuh la ciddi misin
Yattik tabi 1 sayidanLa yattımı burası bende kupon bekliyom
Kanka o zaman sen zengin adamsın aq Tarabya falan filan forumda ne işin var aq 🤣Tamam bende yaşanmaz diyorum zaten dsdad
Sarıyerde 26 senem geçti aw güzel oralar istinye tarabya yeniköy vs
Eyvallah kanka sağolasınHayırlı tezkeren olsun şimdiden kardeşim
Yok şu an eyüpteyim asdsddKanka o zaman sen zengin adamsın aq Tarabya falan filan forumda ne işin var aq 🤣
Görmedim la neyse @Hayat1kumar bi sponsorluk anlaşmaso daha sağlarYattik tabi 1 sayidan
Göktürk de iyidir kanka 🤣Yok şu an eyüpteyim asdsdd
Düştük kumardan
Hayırlı teskereler cano tabi 6 ay bişey değil yerine bağlı rahat edersinEyvallah kanka sağolasın
272k kupon kazancin var sponsor olsana insanlara ne biçim adamsinGörmedim la neyse @Hayat1kumar bi sponsorluk anlaşmaso daha sağlar
Numaranı at bi arayalım dost belki kendini phukette hissetmek istersin 😄Az önce blmem ne erobet mi ne aradı diyorum ilgilenmiyrum diyorki kendinizi kıbrısta hissedebilirsiniz dedim kıbrıs ne alaka ordada kendimi hisswtmek istemiyorum adam yapışyı en son suratına kapadım
Eyvallah kanka sağolasın 6 7 yıldır erteleye erteleye bı hal olduk artık halletmem lazimHayırlı teskereler cano tabi 6 ay bişey değil yerine bağlı rahat edersin
272k mı ula sana kaç kere dedim şunu konularda yazma özelde dm yanıyo paso trafik lambası gibi272k kupon kazancin var sponsor olsana insanlara ne biçim adamsin
Maldivler dışında hissetmek istemiyorum dostNumaranı at bi arayalım dost belki kendini phukette hissetmek istersin 😄
Yuh valla senin yerinde olsam başta giderdim ne kadar geç gidersen o kadar çok koyuyorEyvallah kanka sağolasın 6 7 yıldır erteleye erteleye bı hal olduk artık halletmem lazim