- 23,123
- 19,445
- 113
Terim senin roll yalan olmak üzere 2 gün 🤣
Niye ban mı yiyeceksin kardeşimTerim senin roll yalan olmak üzere 2 gün 🤣
Yok ben akıllandım hemen yönetime bildiriyorum kardeşim 🤣 temiz bi forum istiyorumNiye ban mı yiyeceksin kardeşim
Başkandan rica edelim senin profili yeşile boyasın madem kardeşimYok ben akıllandım hemen yönetime bildiriyorum kardeşim 🤣 temiz bi forum istiyorum
NerdeeeSergen hocam Calypso dostumuz taze won çekmiş adam neşesinde
Yok be hocam bugun de gulemedikSergen hocam Calypso dostumuz taze won çekmiş adam neşesinde
Diziyi bitirip geldik dost Kazandık mıNerdeee
Yok her zaman kazansak kumar olmazdi puhahaDiziyi bitirip geldik dost Kazandık mı
Şu elmasları birleştirip başkana satamıyor muyuz elimiz ayağimiz titriyorYok her zaman kazansak kumar olmazdi puhaha
Aynen 2 gün banlisin puhahaŞu elmasları birleştirip başkana satamıyor muyuz elimiz ayağimiz titriyor
Abine haber vermedinSergen hocam Calypso dostumuz taze won çekmiş adam neşesinde
Dost dm atioz cevap vermion. Atmayinca da terim hiç halimizi hatrimizi sormuyor Dion 🤣Abine haber vermedin
Aga kime kizdin yineEvinden aldırmayan cuta değil.
Şarabın sonu bu dostAga kime kizdin yine![]()
benım ınfaz olmasaydı gelırdım bro ama adam lazımsa sakat bırakacak adam cok 1-2 k yaaaEvinden aldırmayan cuta değil.
Volkan demirele döndü birazdan polat alemdar olacak puahhaŞarabın sonu bu dost
Nerde görsem tanırım
Belaliyim diyosun yani hellallbenım ınfaz olmasaydı gelırdım bro ama adam lazımsa sakat bırakacak adam cok 1-2 k yaaa
oyle suatım bır telefon kadar yakınım sehır hıcc farketmez adres gorsel at yarım saat sonra videosu gelir suatımdan ozur dılerım diye ılk 2 olay ucretsız 3,4 ucretliBelaliyim diyosun yani hellall