- 2,902
- 2,524
- 113
Şansın daim olsun üstad
Helal yigido tebrikler 🧿🧿Tosbik karıncam şaşırmadı beni
Forum kuralları gereği çekiliş ile 1 kişi 1000 tl [tron]
Admin gelince çekilişi yapar @Shellac
Daha iyisi sizin olur inşallah
Ekli dosyayı görüntüle 941092
HahahHHHahahHAh ulan ah ulan ahhh
Tebrikler kardeşim 🎾Tosbik karıncam şaşırmadı beni
Tebrikler hocamTosbik karıncam şaşırmadı beni
Kardeşim seni ne ilgilendiriyor bu içinden çekiliş gelmiş sonuçta şu mesajın çok yersiz düşünürsen farkına varırsın dağıtmak zorunda da değil zaten bu detayı unutmaO kadar para kazanıp 1 kiisiye bin yazıyorsun bari 2 kişiye 3 kişiye 500 1 ver 500 kişi begencrk bir kişi alacak sacmalik
2.87 orana 50 k basan adamın paraya ihtiyacı yoktur dağıt 20 kişiye namın yürüsünTosbik karıncam şaşırmadı beni
Tosbik karıncam şaşırmadı beni
Tebrikler
Adam haklı bu ego tatmin etmek başka bişey değil çekiliş falan karıştırmasa tebrik eder geçerdikKardeşim seni ne ilgilendiriyor bu içinden çekiliş gelmiş sonuçta şu mesajın çok yersiz düşünürsen farkına varırsın dağıtmak zorunda da değil zaten bu detayı unutma
İşte bu yüzden diyorum burda dağıtım yapınca bile kötü oluyorsunuz forumda söylenecek söz yok vallahi sizeO kadar para kazanıp 1 kiisiye bin yazıyorsun bari 2 kişiye 3 kişiye 500 1 ver 500 kişi begencrk bir kişi alacak sacmalik
Herkes bi elmaradon değil...2.87 orana 50 k basan adamın paraya ihtiyacı yoktur dağıt 20 kişiye namın yürüsün
500 k kazanıp ta 1 kuruş dağıtmayan var dün 22k kazandım ortalama 5.6 kişiye ulaşıp 5 k dağıtım yaptım daha iyisini inşallah sen yaparsınO kadar para kazanıp 1 kiisiye bin yazıyorsun bari 2 kişiye 3 kişiye 500 1 ver 500 kişi begencrk bir kişi alacak sacmalik
Kazancına ortak olduğun adamın kaybına da ortak olacaksın bilader belki son parasıyla kazandı kazancı azdır çok biliyorsan sen daha fazla dağıtO kadar para kazanıp 1 kiisiye bin yazıyorsun bari 2 kişiye 3 kişiye 500 1 ver 500 kişi begencrk bir kişi alacak sacmalik
Yok la bu adamın kimseyle ticareti yoktur burda dağıtmasa da kimse bısey diyemez bence bu çocuğaHerkes bi elmaradon değil...