- 4,247
- 2,463
- 113
Bence hassab gelmeden konu kapansın.
Aw aptalı ilk okul mezunu dedin ya bende sana 3 mühendislik imza yetkim var senin yaşın kadar okul okuduk dedim yok şöyle böyle dedin ya.Bende sana herkesin huzurunda bir şey diyorum.Ben diplomamı atacağım buraya 10 Kişiye 1000₺ göndermesine o kasen yiyor mu?Göndermezsem eğer ben atacağım.Öyle millete sallıyorsun falan diyorsun ya gel kasene güven iddiaya gir benimleEce Seçkin hukuk mezunu
Ferhat Göçer tıp.
Hakkari'de Oxford da varmı.
Teyip 2Dostum şöyle yapalım bende diplomalarimi atayım.
Senin diploman benden üstünse .
Ben 100 k vereyim foruma güveniyor musun yoska femboy musun
100 knın 2 ksına talibim nba kuponum tutmazsa bari yanımda ikinci slot param olsunDostum şöyle yapalım bende diplomalarimi atayım.
Türkiye'de diplomasi olmayanı dövüyorlar dostum.Aw aptalı ilk okul mezunu dedin ya bende sana 3 mühendislik imza yetkim var senin yaşın kadar okul okuduk dedim yok şöyle böyle dedin ya.Bende sana herkesin huzurunda bir şey diyorum.Ben diplomamı atacağım buraya 10 Kişiye 1000₺ göndermesine o kasen yiyor mu?Göndermezsem eğer ben atacağım.Öyle millete sallıyorsun falan diyorsun ya gel kasene güven iddiaya gir benimle
Hay yalanınıTürkiye'de diplomasi olmayanı dövüyorlar dostum.
Senle uğraşamam paran yoksa atarım.
Diplomaları karşılastircaz
Seninki benden üstünse 100 k atacağım bu da sözümdür.
Eğer yok değilse sen atacaksin.
10 k yi napsin millet
Aw aptalı üstünlüğü ne sağlayacak?Bana göre benim mesleğim doktordanda üstündür ona göre göre çöp toplama işi yapıyordur onun mesleği benden daha üstündür.Niye karı gibi kıvırıyorsun şimdi?Sen ilk okul mezunu dedin ben mühendisim deyince goygoya düştün ya gel diyorum pürüzsüz kestanene güveniyorsan iddiaya gir 10 kişiye 1K olarak atalım kim atmazsaDostum şöyle yapalım bende diplomalarimi atayım.
Ah be güzel kardeşim demekki yeterince insan tanıyamamışsın.. bu alkol kafası falan değil bu yalnızlık falanda değil bu kumardan para kazanıp iki bira içip müziğin eşliğinde nerede kaynatsamda vakit geçirsem geri kumara düşmesem kafası.Olum adam içer içmez kaç tane içer ne yapar bilmem etmem bununla ilgilenmiyorumda.Bir insan alkol içip gelip foruma çaresizim diye konu açıyorsa istediği tek şey alkolden uzaklaşmak fikir almaksa burada fikir bekleyecek haldeyse yazık lan o adama.Ben yemin ediyorum üzüldüm adama.Siz içince ne yaparsınız ya sevdiğiniz kızı ararsınız ya en yakın dostunuzu falan aramaz mısınız?Adam gelmiş konu açmış buradan şifa bekliyor biraz vicdanınız olsun her şeye bir şey bulmayın aw.İster 2 bira içsin zoom olsun ister 4 70’lik ne farkeder.Konuşup akıl alacağı kimsesi yok ki gelmiş yazmış buraya kimseyi küçük görmeyin hepimiz evrende toz parçasıyız
Benden çok okul okuduysan,Aw aptalı ilk okul mezunu dedin ya bende sana 3 mühendislik imza yetkim var senin yaşın kadar okul okuduk dedim yok şöyle böyle dedin ya.Bende sana herkesin huzurunda bir şey diyorum.Ben diplomamı atacağım buraya 10 Kişiye 1000₺ göndermesine o kasen yiyor mu?Göndermezsem eğer ben atacağım.Öyle millete sallıyorsun falan diyorsun ya gel kasene güven iddiaya gir benimle
Sarhoş bir tek dayaktan anlarDostum inan kötü bir niyetle yazmıyorum temiz bir dayağa ihtiyacın var alkol etkisinden daha etkili . Bir daha icmezsin. Ben 5 ay oldu bırakalı
Tamam sen 10k ver o zamanTürkiye'de diplomasi olmayanı dövüyorlar dostum.
Senle uğraşamam paran yoksa atarım.
Diplomaları karşılastircaz
Seninki benden üstünse 100 k atacağım bu da sözümdür.
Eğer yok değilse sen atacaksin.
10 k yi napsin millet
Çok fazla boş yaptın dozunda bırak benceBenden çok okul okuduysan,
Bu forumun önünde söz veriyorum.
Buraya ben nude atarım.
Artı hesabımda ne var ne yok foruma dağıtırım.
12 yılı geçkin üni kariyerin olduysa gel bana dm at.
Elinde as varsa ac hadi
Evrende toz parçasıyız bence çok kasma ilk okul mezunu sadece bir terim.Aw aptalı üstünlüğü ne sağlayacak?Bana göre benim mesleğim doktordanda üstündür ona göre göre çöp toplama işi yapıyordur onun mesleği benden daha üstündür.Niye karı gibi kıvırıyorsun şimdi?Sen ilk okul mezunu dedin ben mühendisim deyince goygoya düştün ya gel diyorum pürüzsüz kestanene güveniyorsan iddiaya gir 10 kişiye 1K olarak atalım kim atmazsa
Onu heryerde söylüyorlar hemen Trakya yaptın sende bende şimdi sana söylüyorum osozuTrakya da bizim derlerki at yalanı s. Yim inanani
Çok okuyan değil sağlam okuyan bir şeyler başarıyor zaten aptal herif yemişim senin 12 yıllık üniversite hayatını.Makine Mühendisliği,Elektrik Elektronik,Bilgisayar Mühendisliği+yazılım(programlama) bu saydığım tüm mühendislik derslerinin ana derslerini aldım.Millet makine bitiremiyorken ağlıyorken hepsinin ana derslerini alıp verdim diplomamı aldım bu mühendisliklerin hepsinede imza yetkim var.Sokayım senin akademik kariyerine senden Banane ayrıca ben sana senle ilgili bir şey demedim.Sen ortaya attın ilk okul mezunu diye değil mi?Şimdi burada karı gibi kıvırıyorsun.Bu dediklerimi kasen yiyorsa gel iddiaya gir ben buraya atayım 10 kişiye 1K olarak dağıtalım istiyorsan az geliyorsa 20 kişi 5K yapalım merkepBenden çok okul okuduysan,
Bu forumun önünde söz veriyorum.
Buraya ben nude atarım.
Artı hesabımda ne var ne yok foruma dağıtırım.
12 yılı geçkin üni kariyerin olduysa gel bana dm at.
Elinde as varsa ac hadi
Tamam dostum sen haklısın.Çok okuyan değil sağlam okuyan bir şeyler başarıyor zaten aptal herif yemişim senin 12 yıllık üniversite hayatını.Makine Mühendisliği,Elektrik Elektronik,Bilgisayar Mühendisliği+yazılım(programlama) bu saydığım tüm mühendislik derslerinin ana derslerini aldım.Millet makine bitiremiyorken ağlıyorken hepsinin ana derslerini alıp verdim diplomamı aldım bu mühendisliklerin hepsinede imza yetkim var.Sokayım senin akademik kariyerine senden Banane ayrıca ben sana senle ilgili bir şey demedim.Sen ortaya attın ilk okul mezunu diye değil mi?Şimdi burada karı gibi kıvırıyorsun.Bu dediklerimi kasen yiyorsa gel iddiaya gir ben buraya atayım 10 kişiye 1K olarak dağıtalım istiyorsan az geliyorsa 20 kişi 5K yapalım merkep
Ha bu arada okuduğum üniversite dünya sıralamasında Türkiye’de ilk 5 te değilse yine ben kaybettim sayacağım senin içinEvrende toz parçasıyız bence çok kasma ilk okul mezunu sadece bir terim.
Yoksa ığdır da okuduğun mühendisliği kimse siklemez.
En fazla elektrik mühendisisindir.
Hadi diyelim makine senden başka bir şey olmaz zaten