Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
529
93
Senin vizyonuna s*kayım ben merkep 3 bira alacaksın kaju fıstık eşliğinde 9K atacaksın demiş.Birde vizyondan bahsediyor enayi
Kardeş en fakirinden bahsediyorum ben.
Ne yapsın gitsin vodka mi alsın.
Hepsi aynı alkolün.
Sadece destilasyonu önemli.
Sizin gibi ilk okul mezunları ile uğraşamam

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
Kumari da kimse silah dayayıp oynatırmiylr kaybedersen de kabul edeceksin kazanırsan da az erkek olun.
İçki de kumarda zevktir.
Vizyonsuzlari da doğal seleksiyon ile doğa eliyor
Oğlum bir insan kendi işlediği suçtan dolayı intihar edebilir mi.
Zaten o kumar oynamasa ya kızdan ayrılip intihar edecekti.
Ya başka sebeble.
Sebebi çoktu onun.
Kumar bahane.
Delikanlı işidir kumar.
Hatta borcuda namus borcudur.
Az kalbinizin adamı olun.
Kaybedince gerekise ağlayın ama.
Ağlayacaksanız da oynamayın su boku.
bak haklısın ben arkadasımın arkasından üzülürüm günü gelince duamı eksik etmem ama haklısın kumar borcu yüzünden intihar edilmez çünkü sen yapıyorsun o borcu

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
10,493
113
Kardeş en fakirinden bahsediyorum ben.
Ne yapsın gitsin vodka mi alsın.
Hepsi aynı alkolün.
Sadece destilasyonu önemli.
Sizin gibi ilk okul mezunları ile uğraşamam
Yarabandı senin yaşın kadar okul okumuşluğum var benim 3 mühendis imza yetkisine sahibim.Vizyon diye belirttiğin şeye bak ismin boşa merkep değil kafana tüküreyim senin yazık boşa taşıyorsun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,398
20,947
113
4 tane 70 lik mi içiyorsun bunu başka biryerde söyleme alay konusu olursun neyse burada Allah'tan seni tanımıyoruz insanlarda bir guzel teselli vermiş ilginç.
Yıllardır Ankara'da girip çıkmadığım ortam kalmadı tanımadığım ayyaş kalmadı kasayla bira içenleri gördümde 4 tane 70 lik içeni ilk defa duyuyorum

Gallipoli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,605
1,148
113
Sen 4 70'lik iç yok mu beni miken diye koşarsın

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
620
529
93
Sabah iş için Özbekistana giden arkadaş vardı Recep miydi neydi.
Bak aylık 3 4 k teklif etmişler birde dolar ha.
Git sen bence o arkadaşın yanına birlikte gidin de kurtulalım sizden.
Hem Özbek kızları da güzel muamele ceker

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,242
2,456
113
4 tane 70 lik mi içiyorsun bunu başka biryerde söyleme alay konusu olursun neyse burada Allah'tan seni tanımıyoruz insanlarda bir guzel teselli vermiş ilginç.
Yıllardır Ankara'da girip çıkmadığım ortam kalmadı tanımadığım ayyaş kalmadı kasayla bira içenleri gördümde 4 tane 70 lik içeni ilk defa duyuyorum
Lanet olsun sana adamım yine haklısın . Bu kadar haklı olmayı nasıl başarıyorsun 😏

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
kumar oynuyan adamın parası vardıki kumara başlamıştır. sonra bagımlılıktan öteye geçmiştir burada kumarı anlatmanın anlamı yok bence

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,665
23,472
113
Bende 6. Biradan sonra şalter kapanıyor dost

morgana

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,683
1,876
113
türkiyede bende 70 lik neyse artık 4 şişe içebilecek bünyeye sahip birisi oldugunu sanmıyorum. 2 metrenin üstünde finlandiyayı birisiyse ona lafım yok :D

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,866
5,704
113
2. Dubleden sonra kafasi guzel oldugu icin 4 70lik saniyo agabey

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,398
20,947
113
Bende 6. Biradan sonra şalter kapanıyor dost
20 tane bira içiyorum dese inanırım oda şişe Efes derse , ama 4 tane 70 lik içmek imkansız. Hatta şöyle söyleyim, ben 8-10 tane kırmızı Tuborg içiyorum desin yine imkansız boş muhabbetler iki yudum alkol içen kendini fıçı zannediyor

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,416
3,802
113
Yakında götüme buzlu badem soktum bağımlılık yapar mı diye konu açan olursa şaşırmayın