- 34,577
- 23,395
- 113
Ateşle 10 kişiye 1k şimdiTamam dostum sen haklısın.
Ben sana diploman yok demedin.
Tamam ben bir merkepim
Kusura bakma haklısın.
Yeterki sus.
Ateşle 10 kişiye 1k şimdiTamam dostum sen haklısın.
Tamam ben bir merkepim
Kusura bakma haklısın.
Yeterki sus.
Merkep olduğunu kabul etmen benim için yeterli oldu dost teşekkürlerTamam dostum sen haklısın.
Tamam ben bir merkepim
Kusura bakma haklısın.
Yeterki sus.
İmza yetkisi varmış.Çok okuyan değil sağlam okuyan bir şeyler başarıyor zaten aptal herif yemişim senin 12 yıllık üniversite hayatını.Makine Mühendisliği,Elektrik Elektronik,Bilgisayar Mühendisliği+yazılım(programlama) bu saydığım tüm mühendislik derslerinin ana derslerini aldım.Millet makine bitiremiyorken ağlıyorken hepsinin ana derslerini alıp verdim diplomamı aldım bu mühendisliklerin hepsinede imza yetkim var.Sokayım senin akademik kariyerine senden Banane ayrıca ben sana senle ilgili bir şey demedim.Sen ortaya attın ilk okul mezunu diye değil mi?Şimdi burada karı gibi kıvırıyorsun.Bu dediklerimi kasen yiyorsa gel iddiaya gir ben buraya atayım 10 kişiye 1K olarak dağıtalım istiyorsan az geliyorsa 20 kişi 5K yapalım merkep
Ben bu kadar laf yesem çoktan log out yapmıştım.Merkep olduğunu kabul etmen benim için yeterli oldu dost teşekkürler
Olum çok eşek gördümde senin gibi eşek oğlu eşek görmedim.Bankadan kredi almak için 12 imza attım yazmış.Öyle bir kariyerin var ki maşallah mest ettin beni götüne don alacak para kalmamış sanırım banka banka geziyorsun eğitimini tamamlamak için vay be.Kardeşim söylesen baştan kırık olduğunu üzerine gelmezdim affolaİmza yetkisi varmış.
Benim attığım imzalar seni kariyerin kadardır.
Mesela geçen Yapı Kredi den 300 k kredi almak için 12 tane imza attım ahahh.
Senle uğraşamam andropaza girmişsin sen erken yaşta birde sakın ol.
Başlık sahibi gotten uyduruyor her denilene inanma.ve yaşımda kariyerim de senden büyüktür.
Buna emin olabilirsin.
Sadece evrende toz tanesiyiz cok kasma
Senin beyin gitmiş @Haassab alalım arkadaşı pisttenİroni yapıyorum senle taşşak geçiyorum.
Anlamıyorsun.
Ben napayim 28-29 yaşında bir avelsin.
Demişsin mi okuduğum okul tr de ilk 5 de değilse.
Kardeşim naptın Marmara ilahiyat mi okudun
Diploma çetesinden diploma mi aldın.
Oks de Anafen dershanesine mi gittin.
Ne çok çene varmış sende ebelik mi okudun yoksa sen
O hoca efendi işlerini siz merkepler iyi bilirsiniz.Şimdi burada bir şey derimde sana siyaset ayağına Shellac reisle papaz oluruz o yüzden siktir et bir şey demeyeyim sana ben merkep 😂İroni yapıyorum senle taşşak geçiyorum.
Anlamıyorsun.
Ben napayim 28-29 yaşında bir avelsin.
Demişsin mi okuduğum okul tr de ilk 5 de değilse.
Kardeşim naptın Marmara ilahiyat mi okudun
Diploma çetesinden diploma mi aldın.
Oks de Anafen dershanesine mi gittin.
Ne çok çene varmış sende ebelik mi okudun yoksa sen
Arkadaş dm attı nude istiyor şimdide alın şu femboyu başımdanO hoca efendi işlerini siz merkepler iyi bilirsiniz.Şimdi burada bir şey derimde sana siyaset ayağına Shellac reisle papaz oluruz o yüzden siktir et bir şey demeyeyim sana ben merkep 😂
Kanıtlamayan o***** çocuğu olsun o zaman hadi bakalım.Bol şanslar kolay gelsin 😂Arkadaş dm attı nude istiyor şimdide alın şu femboyu başımdan
Senin kuru kasayı kim ne yapsın awArkadaş dm attı nude istiyor şimdide alın şu femboyu başımdan
Ne güzel bak kaldırmışım okşa bakayım yavrum patlıcanı 😂
Daha çok bamyaya benziyor ama sen bilirsinNe güzel bak kaldırmışım okşa bakayım yavrum patlıcanı 😂
Reis arkadaşta bi topluk var da az öncede buraya nude atarım falan diyordu 😀Ne güzel bak kaldırmışım okşa bakayım yavrum patlıcanı 😂
Bu ne lan ipne donu mu 🤣
Ne kullanıyorsa beyni erimiş.Ne güzel bak kaldırmışım okşa bakayım yavrum patlıcanı 😂