Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çaresizim

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
1,075
113
1777931255207.png
Pandemide bundan içerdim paso günde 2 litre içiyodum en son vucudu mahfetmeye başladı yan ürünler çok var içimde butil alkol falan bıraktım bunu

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
İlk başta leş geliyor votka. Kafayı biraz bulunca şerbet gibi geliyor 35lik felan kesmiyor. İmkanım olsa her gün içerim. Kötü etkiliyor uyku düzenimi bozuyor.
Ben ille de votka içeceksem şeftali suyu gibi posası fazla olan meyve sularını tercih ediyorum. Hiç olmazsa acımtrak tadını biraz bastırıyor

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Ekli dosyayı görüntüle 968564
Pandemide bundan içerdim paso günde 2 litre içiyodum en son vucudu mahfetmeye başladı yan ürünler çok var içimde butil alkol falan bıraktım bunu
Hacı delirdin mi sen. Sence hiç plastikte etil alkol durur mu. Bunlar çok tehlikeli

İlle alacaksan infotex cam şişe al ama onların bile çakmasını üretmiş olabilirler. Orjinaliyse iyi ama bilemiyorsun. 5'li falan satılıyor. Şu an 2.500 tl 5 şişe. Bundan da 12.5 litre içki yapılır. Votka yapacaksan 1 litreye 1.5 litre su eklemen yeter. Rakı veya viski yapacaksan da krk adında iyi bir marka var. Onların anason aromaları falan iyi

Son düzenleme:

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Param olsa ayık gezmem aga
İçki müdavimleri artık kendileri yapıyorlar içkilerini. Yapımı da baya kolay. Ben geçen yaz bira yapıyordum. Maliyeti şişe başı 12-13 lira oluyordu

Yapımı hazır çorba yapmak kadar kolay ama 3-4 hafta bekleme süresi var

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
1,075
113
Hacı delirdin mi sen. Sence hiç plastikte etil alkol durur mu. Bunlar çok tehlikeli

İlle alacaksan infotex cam şişe al ama onların bile çakmasını üretmiş olabilirler. Orjinaliyse iyi ama bilemiyorsun. 5'li falan satılıyor. Şu an 2.500 tl 5 şişe. Bundan da 12.5 litre içki yapılır. Votka yapacaksan 1 litreye 1.5 litre su eklemen yeter. Rakı veya viski yapacaksan da krk adında iyi bir marka var. Onların anason aromaları falan iyi
Infotex neva zernof içiyodum knk ilk başta sonra kaldirdilar yasakladılar ya bunlara geçtik mecbur Info çok iyiydi 200 CC iciyom yetiyordu bazen 400 CC saf Total hali 1 lik viski falan en çok içtiğim infoda

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,533
1,075
113
İçki müdavimleri artık kendileri yapıyorlar içkilerini. Yapımı da baya kolay. Ben geçen yaz bira yapıyordum. Maliyeti şişe başı 12-13 lira oluyordu

Yapımı hazır çorba yapmak kadar kolay ama 3-4 hafta bekleme süresi var
Bira icemiyom knk iciyom da şişiriyor çok içemiyorum viski votka hızlı girip ucurcak şeyler içiyorum son zamanlar

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Infotex neva zernof içiyodum knk ilk başta sonra kaldirdilar yasakladılar ya bunlara geçtik mecbur Info çok iyiydi 200 CC iciyom yetiyordu bazen 400 CC saf Total hali 1 lik viski falan en çok içtiğim infoda
İnfotex'in ürünleri baya iyiydi. İnternette var ama ne kadar güvenilir onu bilmem

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,729
3,641
113
Bu filmlerde bişey koklatip bayiltiyorlar ondan yok mu sinir stresten uyuyamiyorum kendimi bayıltmam lazım cidden bilen yokmu

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Bira icemiyom knk iciyom da şişiriyor çok içemiyorum viski votka hızlı girip ucurcak şeyler içiyorum son zamanlar
Aç karnına içiliyor zaten bira. Yanına biraz çerezle 10 numara 5 yıldız :D

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,558
769
113
Ozaman uçuracak şey arıyor San ne icicegini bilmen lazım😁 sabah 4 sularında taksiyi durrdurduk. Arkadaşla bindik arkadaş ön koltuğa oturdu taksiciye döndü dedi ki. Abe abi sen nereye gidersin 😁 taksici dediki gençler bak ben sizinle uğraşamam. Abi dedim ben tarif edeceğim sana. Taksici de gülmeye başladı 😁

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Bu filmlerde bişey koklatip bayiltiyorlar ondan yok mu sinir stresten uyuyamiyorum kendimi bayıltmam lazım cidden bilen yokmu
Dışarı çık kalabalığa küfürler et bi güzel bayıltırlar. 1 hafta yatakta uyursun

4-5 kişi kafa göz girişmişti bi keresinde. Oradan biliyorum

Genelde bunları da kimse anlatmaz. Herkes kahramanlık hikayesi anlatır. İnsan sevmeme sebeplerimden birisi de bu

Son düzenleme:

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,400
3,790
113
Ciddi sormuştum ama sağolasın
Tüm ışıkları kapat, gözlerini de kapat. 5-10 dakikaya uykun geliyor. Bir de derin nefes al ver

Ciğerlerini havayla doldurup boşaltırsan esnemeye başlarsın, gözlerin yaşlanır ve hemen uyursun

Son düzenleme:

markup

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
609
511
93
Üniversite de vodka içerdim hep sevgilimin en iyi arkadaşıyla seviştik en son şimdi evli

hsynbrkkaya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
252
162
43
Allah kolaylık versin bir süre daha devam et vücut error veriyor zaten mecbur bırakırsın ondan sonra bir süre