Param olsa ayık gezmem agaO paraya masaja giderim hergün 4 adet 70 ilke
Param olsa ayık gezmem agaO paraya masaja giderim hergün 4 adet 70 ilke
Ben ille de votka içeceksem şeftali suyu gibi posası fazla olan meyve sularını tercih ediyorum. Hiç olmazsa acımtrak tadını biraz bastırıyorİlk başta leş geliyor votka. Kafayı biraz bulunca şerbet gibi geliyor 35lik felan kesmiyor. İmkanım olsa her gün içerim. Kötü etkiliyor uyku düzenimi bozuyor.
Hacı delirdin mi sen. Sence hiç plastikte etil alkol durur mu. Bunlar çok tehlikeliEkli dosyayı görüntüle 968564
Pandemide bundan içerdim paso günde 2 litre içiyodum en son vucudu mahfetmeye başladı yan ürünler çok var içimde butil alkol falan bıraktım bunu
İçki müdavimleri artık kendileri yapıyorlar içkilerini. Yapımı da baya kolay. Ben geçen yaz bira yapıyordum. Maliyeti şişe başı 12-13 lira oluyorduParam olsa ayık gezmem aga
Infotex neva zernof içiyodum knk ilk başta sonra kaldirdilar yasakladılar ya bunlara geçtik mecbur Info çok iyiydi 200 CC iciyom yetiyordu bazen 400 CC saf Total hali 1 lik viski falan en çok içtiğim infodaHacı delirdin mi sen. Sence hiç plastikte etil alkol durur mu. Bunlar çok tehlikeli
İlle alacaksan infotex cam şişe al ama onların bile çakmasını üretmiş olabilirler. Orjinaliyse iyi ama bilemiyorsun. 5'li falan satılıyor. Şu an 2.500 tl 5 şişe. Bundan da 12.5 litre içki yapılır. Votka yapacaksan 1 litreye 1.5 litre su eklemen yeter. Rakı veya viski yapacaksan da krk adında iyi bir marka var. Onların anason aromaları falan iyi
Bira icemiyom knk iciyom da şişiriyor çok içemiyorum viski votka hızlı girip ucurcak şeyler içiyorum son zamanlarİçki müdavimleri artık kendileri yapıyorlar içkilerini. Yapımı da baya kolay. Ben geçen yaz bira yapıyordum. Maliyeti şişe başı 12-13 lira oluyordu
Yapımı hazır çorba yapmak kadar kolay ama 3-4 hafta bekleme süresi var
İnfotex'in ürünleri baya iyiydi. İnternette var ama ne kadar güvenilir onu bilmemInfotex neva zernof içiyodum knk ilk başta sonra kaldirdilar yasakladılar ya bunlara geçtik mecbur Info çok iyiydi 200 CC iciyom yetiyordu bazen 400 CC saf Total hali 1 lik viski falan en çok içtiğim infoda
Aç karnına içiliyor zaten bira. Yanına biraz çerezle 10 numara 5 yıldızBira icemiyom knk iciyom da şişiriyor çok içemiyorum viski votka hızlı girip ucurcak şeyler içiyorum son zamanlar
Ozaman uçuracak şey arıyor San ne icicegini bilmen lazım😁 sabah 4 sularında taksiyi durrdurduk. Arkadaşla bindik arkadaş ön koltuğa oturdu taksiciye döndü dedi ki. Abe abi sen nereye gidersin 😁 taksici dediki gençler bak ben sizinle uğraşamam. Abi dedim ben tarif edeceğim sana. Taksici de gülmeye başladı 😁Bira icemiyom knk iciyom da şişiriyor çok içemiyorum viski votka hızlı girip ucurcak şeyler içiyorum son zamanlar
Dışarı çık kalabalığa küfürler et bi güzel bayıltırlar. 1 hafta yatakta uyursunBu filmlerde bişey koklatip bayiltiyorlar ondan yok mu sinir stresten uyuyamiyorum kendimi bayıltmam lazım cidden bilen yokmu
4 tane 70 lik red rabel mi iciyor evet dersen ya bi siktir git derimBenim kuzen içiyor hem de sek red rabel içiyor
Ciddi sormuştum ama sağolasınDışarı çık kalabalığa küfürler et bi güzel bayıltırlar. 1 hafta yatakta uyursun
Benim rekor saf 2 litre etil 1 günde tabi yüzde 50 ye seyletip içmiştim 4 kilo 50 CC oranlı rakı gibi düşün4 tane 70 lik red rabel mi iciyor evet dersen ya bi siktir git derim
Tüm ışıkları kapat, gözlerini de kapat. 5-10 dakikaya uykun geliyor. Bir de derin nefes al verCiddi sormuştum ama sağolasın