Betlifeyi cekmedim kardesim onun slotlar ödüyp diye sahte dediler arweninde ödemiyo diye sahte diyolar gercegi ne bunun ödese sahte ödemese sahte size ne lazimAtsana ss ödediğine dair 5 bin cektiğine dair
Betlifeyi cekmedim kardesim onun slotlar ödüyp diye sahte dediler arweninde ödemiyo diye sahte diyolar gercegi ne bunun ödese sahte ödemese sahte size ne lazimAtsana ss ödediğine dair 5 bin cektiğine dair
Bet lıfe çekimleri yolladı demiyor, oyunları ödeme yaptı demek istiyorAtsana ss ödediğine dair 5 bin cektiğine dair
Canlı desteğe ss atılıyorsa Anamur muzu yollayın bu muz 1 k yatırım değerinde diyin 😃Betlife hangi oyuna girerseniz girin kasa 5k oluyor zaten. güvenen varsa kodu verelim yatirsin çeksin![]()
Site gitti olsa ne olurBonusu otamatige almışlar canlıya bağlanmaya gerek yok
Ben çoktan sıfırladımCekim verildi @Aqua90
Siteyi koca yürekli @clovers1995 çökelttiSite gitti olsa ne olur
7 k yaptım 10 k olsun satın alacam sweette 700 ödeme ile sıfırlıcam bende 😃Ben çoktan sıfırladım
Osimhen ile tanıştir bu arkadaşı 😃Siteyi koca yürekli @clovers1995 çökeltti
Aynen 40 betten balıkçı girip 150 TL ödedi bana 😃Oyunlar iyi açıktı bu arada yapannyapti şimdi ayar cekiyorlar slotlara vizede bu sssssmm vermez
Benim kasa 8 bin falan düşük Bette veriyor Ağa düşük bet iyi oduyorAynen 40 betten balıkçı girip 150 TL ödedi bana 😃
Osimhen dostumuz değil kanka o bizim gibi fakirlerin düşmanı fakir dostu artık @clovers1995Osimhen ile tanıştir bu arkadaşı 😃
Rtp düşürme güncellemesi. Şimdi 100 betten girsen 100 verir 😃sakın beyler güncelleme varmış