Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çay Sohbet

emircan5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
755
1,059
93
profil resmim gitmiş mesajlarımın sayısı düşmüş elmas miktarım azalmış operasyon var

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,481
6,669
113
Öylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Üzme be kral kendini Allah'tan hayırlısını dile, umarım herşey gönlünce olur

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,337
4,154
113
Öylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Sen evli msn bide 🤣

kara23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,828
3,743
113
Allah'tan kork çocuk ile annesini tek başına birakmissin her işe girip 2 saat sonra kriz geldi diyorsun daha geçen gün doktor dozlarimi ayarladı artık sorun yok dedin çalışırım dedin senin doktorluk işin yok rahata alışmış sin çocuk ile annesine yazık onlarda anlamış senden bir halt olmayacağını gitmişler

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,815
4,718
113
Üzme be kral kendini Allah'tan hayırlısını dile, umarım herşey gönlünce olur
Amin gardasim su hastaligim bana engel oluyo senelerdir pskiyatride yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı daha beter oldum son çare hipnoterabi varmıs hipnoz ediyorlarmış cinci hoca var o yapacak 2 hafta sonra bakalim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,815
4,718
113
Allah'tan kork çocuk ile annesini tek başına birakmissin her işe girip 2 saat sonra kriz geldi diyorsun daha geçen gün doktor dozlarimi ayarladı artık sorun yok dedin çalışırım dedin senin doktorluk işin yok rahata alışmış sin çocuk ile annesine yazık onlarda anlamış senden bir halt olmayacağını gitmişler
Kral ne alakası var keşke az iyi olsamda çalışsam yoksa kim yuvasını dağıtmak ister dost

bedof34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,481
6,669
113
Amin gardasim su hastaligim bana engel oluyo senelerdir pskiyatride yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı daha beter oldum son çare hipnoterabi varmıs hipnoz ediyorlarmış cinci hoca var o yapacak 2 hafta sonra bakalim
Tam teshis ne kral bipolar bozukluk falan mi

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,815
4,718
113
Son çarem kaldı 12 senedir yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı yinede fayda etmedi son çarem kaldı cinci hoca bulduk bu işin ilmini biliyo bana hipnoz yapacak tedavi bakalım

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
974
562
93
Son çarem kaldı 12 senedir yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı yinede fayda etmedi son çarem kaldı cinci hoca bulduk bu işin ilmini biliyo bana hipnoz yapacak tedavi bakalım
Cinci minci bunlar boş iş fiziksel ve ruhsal bozukluğun varsa tıp da vardır orada da yoksa Allaha yalvar