- 755
- 1,064
- 93
profil resmim gitmiş mesajlarımın sayısı düşmüş elmas miktarım azalmış operasyon var
Üzme be kral kendini Allah'tan hayırlısını dile, umarım herşey gönlünce olurÖylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Gökhan boyun posun devrilsin hemi
Sen evli msn bide 🤣Öylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Allah'tan kork çocuk ile annesini tek başına birakmissin her işe girip 2 saat sonra kriz geldi diyorsun daha geçen gün doktor dozlarimi ayarladı artık sorun yok dedin çalışırım dedin senin doktorluk işin yok rahata alışmış sin çocuk ile annesine yazık onlarda anlamış senden bir halt olmayacağını gitmişlerÖylede iş takıyom be murom calisamadigim için evimi dağıttım 4 ay önce eşyaları kiralik depoya verdim çocuğum ananesinde özlem var be murom benim gbi baba olmaz olsun çalışmak bukadarmi zor be murom 😔
Amin gardasim su hastaligim bana engel oluyo senelerdir pskiyatride yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı daha beter oldum son çare hipnoterabi varmıs hipnoz ediyorlarmış cinci hoca var o yapacak 2 hafta sonra bakalimÜzme be kral kendini Allah'tan hayırlısını dile, umarım herşey gönlünce olur
Devrildi be zatenGökhan boyun posun devrilsin hemi
Kral ne alakası var keşke az iyi olsamda çalışsam yoksa kim yuvasını dağıtmak ister dostAllah'tan kork çocuk ile annesini tek başına birakmissin her işe girip 2 saat sonra kriz geldi diyorsun daha geçen gün doktor dozlarimi ayarladı artık sorun yok dedin çalışırım dedin senin doktorluk işin yok rahata alışmış sin çocuk ile annesine yazık onlarda anlamış senden bir halt olmayacağını gitmişler
Tam teshis ne kral bipolar bozukluk falan miAmin gardasim su hastaligim bana engel oluyo senelerdir pskiyatride yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı daha beter oldum son çare hipnoterabi varmıs hipnoz ediyorlarmış cinci hoca var o yapacak 2 hafta sonra bakalim
İyiyiz sen nasılsınDostlar nasılsınız
İyi değilim dostİyiyiz sen nasılsın
Hayrolsun dostİyi değilim dost
Bipolar bozukluk sınırda mental kapasite depresif epizodlar ve diğer tanilar dostTam teshis ne kral bipolar bozukluk falan mi
Yapma be kral, inşallah toparlarsin ne diyeyimDevrildi be zaten
Cinci minci bunlar boş iş fiziksel ve ruhsal bozukluğun varsa tıp da vardır orada da yoksa Allaha yalvarSon çarem kaldı 12 senedir yatmadigim hastane kalmadı kullanmadığım ilaç kalmadı yinede fayda etmedi son çarem kaldı cinci hoca bulduk bu işin ilmini biliyo bana hipnoz yapacak tedavi bakalım
benim elmas artmış aw bozduydum geri gelmişprofil resmim gitmiş mesajlarımın sayısı düşmüş elmas miktarım azalmış operasyon var
Karıştırdın heraldeNe oldu şok market