Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çay Sohbet

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,058
2,768
113
kıza vay danam vay dedik diye engel yedik amk
Geçmişte bende bir kıza sen bu boyla nasıl bulaşık yıkıyorsun yıkarken altına tabure mi alıyorsun demiştim. Oda ne diyorsun sen dalga mı geçiyorsun diyip engel atmıştı. Birdaha da açılmadı. Kızlara öyle denmezmis ne bilelim 😃

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,302
4,896
113
Geçmişte bende bir kıza sen bu boyla nasıl bulaşık yıkıyorsun yıkarken altına tabure mi alıyorsun demiştim. Oda ne diyorsun sen dalga mı geçiyorsun diyip engel atmıştı. Birdaha da açılmadı. Kızlara öyle denmezmis ne bilelim 😃
Sende kızı gömmüşsün mk kanka 🤣🤣

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,836
4,732
113
Sikecek halleri yok dost :) işi tempo gerektirmiyor rahat inşaatta çalışıyorsun işte
Benim vasfım yokki dost adamlar bana o maaşı niye versin birde ben üst geçitten bile geçemeyen insanim dost başım dönüyo panik atak geliyo inssaatta yapamamki

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,403
4,505
113
Benim vasfım yokki dost adamlar bana o maaşı niye versin birde ben üst geçitten bile geçemeyen insanim dost başım dönüyo panik atak geliyo inssaatta yapamamki
Ohoo dostum tamam sen evde oturmaya devam et sende çalışma isteği sıfır ölmüşsun