Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Çay Sohbet

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,229
7,015
113
Benim çayım demli olsun

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,318
4,910
113
Ben hepinizden beter durumdayım kanka sadece forumda ağlamayı sevmiyorum surda 2 gün öncesine kadar günlerce sigara alamadığımı bilirim rabbim bizleri bu işlerden biran önce kurtarsın
Valla dostum benimde maddiyat haricide bir çok sıkıntım var ama böyle forumda flan dile getirmem gerek yok herşeyi kendi içimde yaşarım

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,127
21,719
113
Valla dostum benimde maddiyat haricide bir çok sıkıntım var ama böyle forumda flan dile getirmem gerek yok herşeyi kendi içimde yaşarım
Gerek yok kanka ulu orta diyince birşey değişmez sadece insanlar alay eder küfür eder kendi içimizde kendi dünyamızda mücadele edebilirsek ne âlâ edemezsek zaten sonumuz belli görüşürüz kankam cansın dikkat et

yablitemha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
436
63
Jojobet çekim yapınca geçersi form adresi diyor. Canlı destek açılmıyor. Sebebini bilen varmı. Ortalama 2 saattir çekim yapamıyorum ama oyunlarda sorun yok

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,969
925
113
Ben hepinizden beter durumdayım kanka sadece forumda ağlamayı sevmiyorum surda 2 gün öncesine kadar günlerce sigara alamadığımı bilirim rabbim bizleri bu işlerden biran önce kurtarsın
Kanka sen bi ara fena rakamlar vuruyordun enjoydan