- 20,183
- 21,786
- 113
Genciz güzeliz sonunda işimize döndük mutluyuz çok şükür artık güller bizim için açacak.Dostlar nasılsınız
Genciz güzeliz sonunda işimize döndük mutluyuz çok şükür artık güller bizim için açacak.Dostlar nasılsınız
Allah mutluluğunu daim etsin gardasmGenciz güzeliz sonunda işimize döndük mutluyuz çok şükür artık güller bizim için açacak.
Kanka yanlış anlama getir götür işleri yapar mısın ağırlık birşeyi yokAllah mutluluğunu daim etsin gardasm
Yaparım gardasimKanka yanlış anlama getir götür işleri yapar mısın ağırlık birşeyi yok
Allah daim etsin dost herşey gönlünce olsunGenciz güzeliz sonunda işimize döndük mutluyuz çok şükür artık güller bizim için açacak.
Sicil yok demi dost ikametgah varmı bu ikisi çok önemliYaparım gardasim
Dur ben sana özelden yazıyorumYaparım gardasim
Sicil yok knka ikametgahimda varSicil yok demi dost ikametgah varmı bu ikisi çok önemli
Sağol gülüm cümlemizin bakalım eski mesleğime geri döndüm zor olacak ama biryerden başlamam lazım dağıldım iyiceAllah daim etsin dost herşey gönlünce olsun
DM kapalı seninSicil yok knka ikametgahimda var
En iyisi dostum hakkında hayırlısı olsun bizim duruma düşmede kurtar kendiniSağol gülüm cümlemizin bakalım eski mesleğime geri döndüm zor olacak ama biryerden başlamam lazım dağıldım iyice
Gardasim yazdimDM kapalı senin
Ben hepinizden beter durumdayım kanka sadece forumda ağlamayı sevmiyorum surda 2 gün öncesine kadar günlerce sigara alamadığımı bilirim rabbim bizleri bu işlerden biran önce kurtarsınEn iyisi dostum hakkında hayırlısı olsun bizim duruma düşmede kurtar kendini
Valla dostum benimde maddiyat haricide bir çok sıkıntım var ama böyle forumda flan dile getirmem gerek yok herşeyi kendi içimde yaşarımBen hepinizden beter durumdayım kanka sadece forumda ağlamayı sevmiyorum surda 2 gün öncesine kadar günlerce sigara alamadığımı bilirim rabbim bizleri bu işlerden biran önce kurtarsın
Gerek yok kanka ulu orta diyince birşey değişmez sadece insanlar alay eder küfür eder kendi içimizde kendi dünyamızda mücadele edebilirsek ne âlâ edemezsek zaten sonumuz belli görüşürüz kankam cansın dikkat etValla dostum benimde maddiyat haricide bir çok sıkıntım var ama böyle forumda flan dile getirmem gerek yok herşeyi kendi içimde yaşarım
Ne iş yapılıyorDün konun vardı silinmiş cevabı göremedim seni akkuyuya alalimmi dostum
Yöntemde sorun vardır başka yöntem deneJojobet çekim yapınca geçersi form adresi diyor. Canlı destek açılmıyor. Sebebini bilen varmı. Ortalama 2 saattir çekim yapamıyorum ama oyunlarda sorun yok
Kanka sen bi ara fena rakamlar vuruyordun enjoydanBen hepinizden beter durumdayım kanka sadece forumda ağlamayı sevmiyorum surda 2 gün öncesine kadar günlerce sigara alamadığımı bilirim rabbim bizleri bu işlerden biran önce kurtarsın