- 8,421
- 5,695
- 113
valla sonumuz hayrola saglam gecireceklr bi gün ama ne zamankapanmassa anasını satım gecen kapandı gittim açtilar![]()
valla sonumuz hayrola saglam gecireceklr bi gün ama ne zamankapanmassa anasını satım gecen kapandı gittim açtilar![]()
gelsınler beklıyorumvalla sonumuz hayrola saglam gecireceklr bi gün ama ne zaman
Bol sansHedefe ulaşmamız durumunda 3 kişiye @Tokmakci ulaşır
1 kişiye rolling bakiyesi
25 dk başlıyorum işten geldim üstümü değiştirip geliyorum 😎😎😎
Ayarı çektim tekrar kontrol etgelsınler beklıyorum![]()
adamlarla kaç kez final oynadık hep yenildikO eskidendi 😂 şimdi gümbür gümbüruz tek isteğim finalde spirit ile karşılaşmak donkun kafasına vermek istiyorum
eywBol sans
Ispartadan ali Sınıfın fotokopi parasını arsenale basmıştı o geldi aklıma akadam taksiti devam eden tableti kumara basmış![]()
Ahh beeyaw dedık 125 fs alırız 10 betten demez olaydım keske payco vbet ataydımılk macım geldi
Bugün o gün ben inanıyorum bu sefer 😂adamlarla kaç kez final oynadık hep yenildik![]()
Bu betpipoyu senden görüp yatırım.yapmaya başlamıştım.bende ama yılbaşında büyük ayıp yaptılar o günden sonra hesabı kapattım direkyaw dedık 125 fs alırız 10 betten demez olaydım keske payco vbet ataydımılk macım geldi
Hobballaaaadekont ıstedı namussuzlar![]()
ya bende baya yatırmadım ama odemelerde sıkıntı yok no bonus yapmıyolar kolay kolaya lımıt yok hosuma gıdıyorBu betpipoyu senden görüp yatırım.yapmaya başlamıştım.bende ama yılbaşında büyük ayıp yaptılar o günden sonra hesabı kapattım direk
Bende bir kez yatırım yapmıştım geç düştü hesaba aynı böyle bende kapatmıştımBu betpipoyu senden görüp yatırım.yapmaya başlamıştım.bende ama yılbaşında büyük ayıp yaptılar o günden sonra hesabı kapattım direk
Ve AleykümselamSelamın aleyküm