Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet clovers1995 | Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
Arkadaşlar ayın 4 ünde dogumgunum holiganbet jojobetten garanti doğum günü bonusu alirimda gameofbette doğum günü bonusu ekliyormu gameofbetede baya yatırım vardı ? Alan varmı gameofbette hic

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
Holi ve jojodanda alamazsın haberin olsun çok şey kurma benim kuzene eklemediler mesela bayagıda yatırımı var 5 gün önceydi soguk günü
Yok dost ekliyor baksana arkadaşa jojoda holide eklemiş zaten ekliyor yatırım çoksa ekliyorScreenshot_20251227-162319.png

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
Bakın görün ağlayarak para yok parasızlık zor diye konular açan bu özürlü birey tanesi 1000 TL olan biletler toplamış buna para verenler enayiliğinize doymayın 😂 özellikle sen @makina123

Ekli dosyayı görüntüle 906088
Aylar öncesinde yaptığım yatırımlar herzaman param olacak diye kaydemi var başkan bide niye insanlara enayi diyosun ben para istemedimki adam IBAN at dedi yine ben atmadım IBAN şuanda paramın olmadığı halde

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,420
2,632
113
Aylar öncesinde yaptığım yatırımlar herzaman param olacak diye kaydemi var başkan bide niye insanlara enayi diyosun ben para istemedimki adam IBAN at dedi yine ben atmadım IBAN şuanda paramın olmadığı halde
La geçmişte açtığın konular var para gönderenler oldu niye inkar ediyorsun. Nasıl bir yüzsüzlük bu 😂

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
La geçmişte açtığın konular var para gönderenler oldu niye inkar ediyorsun. Nasıl bir yüzsüzlük bu 😂
Geçmişte açtığım konular var ama kimseden para istemedim sadece 7 ay önce telefon imeille ilgili soru sordum bi arkadaş sağolsun yazdı IBAN istedi benden o başka kimden para istemişim yada almışım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
Yada bugüne kadar kimseye özelden para dilenmedim yazmadım beni kendinle karıştırma

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,420
2,632
113
🤣🤣🤣🤣 suratını bile görmediğin adama para yollamak vayve
Birde inkâr ediyor almadım diye o daha enteresan . Koca bir Forum biliyor geçmişte açtığı konularda para verenler oldu buna acıyıp. Hastayım ilaç kullanıyorum, raporluyum , çalışmıyorum iş arıyorum, elim ayağım titriyor işten çıkarıldım, kirayı veremedim ne yapacağım, telefon bozuldu hat kapandı, parasızlık gerçekten çok zor bunun gibi daha neler neler yazdı acıyıp inananlar oldu buna para gönderdi bazı kişiler 😄

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,555
4,503
113
Birde inkâr ediyor almadım diye o daha enteresan . Koca bir Forum biliyor geçmişte açtığı konularda para verenler oldu buna acıyıp. Hastayım ilaç kullanıyorum, raporluyum , çalışmıyorum iş arıyorum, elim ayağım titriyor işten çıkarıldım, kirayı veremedim ne yapacağım, telefon bozuldu hat kapandı, parasızlık gerçekten çok zor bunun gibi daha neler neler yazdı acıyıp inananlar oldu buna para gönderdi bazı kişiler 😄
Tamam konular açtım ama kimseden para almadım ozelimdeki mesajlarin hepsi duruyor sadece 1 kere telefonun imeille ilgili sorunum olmusto ondada bitane arkadaş saolsun göndermişti onun haricindede kimseden bir lira almadım Aq neyin kafasını yasiyon sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...