Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet clovers1995 | Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
La ben ne alâka? Onu bir söylesene. Laf bulamadın şimdi iftiraya mı başladın. 😃
Sen iftira atıyorsun 1 yıldır formdayim sadece 1 kişi para göndermişti bana 500 TL oda ben istemedim içinden gelmiş gönderdi onun haricinde bende kazandigimda forumda birkaç kişiye bende gönderdim bunda ne var şimdi veya kimseye özelden birkisiye yazmamimisimdir ikincisi herzaman iyi durumda olacak Halim yok ya zamanında aldığım biletler üçüncüsü ben niye kendimi acindiriyim öyle niyetim olsa iki kişi bana IBAN at dedi ben yine IBAN atmadım

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,420
2,632
113
Sen iftira atıyorsun 1 yıldır formdayim sadece 1 kişi para göndermişti bana 500 TL oda ben istemedim içinden gelmiş gönderdi onun haricinde bende kazandigimda forumda birkaç kişiye bende gönderdim bunda ne var şimdi veya kimseye özelden birkisiye yazmamimisimdir ikincisi herzaman iyi durumda olacak Halim yok ya zamanında aldığım biletler üçüncüsü ben niye kendimi acindiriyim öyle niyetim olsa iki kişi bana IBAN at dedi ben yine IBAN atmadım
Taaaam taam sensin 😂😂

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,848
21,359
113
Selamün aleyküm
Hastalıktan geberiyorum serisi gün 3e hoşgeldiniz
Evet Clover kardeş bugün hangi hastalığın tanısı koyuldi merak içinde senden haber bekliyoruz 😃

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...