Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet clovers1995 | Sohbet Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Kral o ilaçları içen yatağa işer. Seni nasıl ayakta tutuyor. Geçmiş olsun
Gardasim ben 12 senedir kullanmadığım ilaç kalmadı artık alıştım ama bu ilaçlar yıllardır bana faydadan çok zararını gördüm gardasim vücudunda yan etkileri cok oluyo

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Bende amatem de yattım 2 kere kapalı sıkıntılı mevzular
Kapali şöyle zor tahirim benim yattigim zamanlarda akıllı delisi gerçek deli yani karışık versiyonla aynı yerde kaliyosun örnek veriyorum adam kafa gıdık geliyo sigara odasına beni bianda boğmaya calisiyo neler neler gece uyurken adam kalkmış yatağın üstüne çıkıp bianda ezan okumaya başlıyor neler neler gördüm doktorlar vizete gezerken adam şeyini aciyo al al diyo neler neler var

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,039
25,044
113
Kapali şöyle zor tahirim benim yattigim zamanlarda akıllı delisi gerçek deli yani karışık versiyonla aynı yerde kaliyosun örnek veriyorum adam kafa gıdık geliyo sigara odasına beni bianda boğmaya calisiyo neler neler gece uyurken adam kalkmış yatağın üstüne çıkıp bianda ezan okumaya başlıyor neler neler gördüm
Ben muptezellerleydim durumum oydu deliler karşıdaydi Manisa da

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Sen bagimlilar gurubunda yatmissin orda pek deli olmaz anca krize giren olur onada iğne vurup yatırırlar enfazla ama benim yattigim yerler genelde çok hasta insan var tahirim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Birde anlatılmaz fakat yattigim dönemde bitane benim yaşlarda bi ağır hasta çocuk vardı çocuğun kimsesi yoktu tahirim birde doktorlar hemşireler çocuğu dovuyolardi disliyolarfi ben o çocuğa kendi ellerimde yemek yedirdim saçını okşadım bana ne dedi biliyomusun abi ben annemi seviyom ama o benim hiç böyle saçımı oksamadi beni buraya attı dedi yüreğim sizladi içim parçalandı yani demek istediğim o hasta insan bi saç oksamasiyla bile dünyalar onun oldu

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,039
25,044
113
Birde anlatılmaz fakat yattigim dönemde bitane benim yaşlarda bi ağır hasta çocuk vardı çocuğun kimsesi yoktu tahirim birde doktorlar hemşireler çocuğu dovuyolardi disliyolarfi ben o çocuğa kendi ellerimde yemek yedirdim saçını okşadım bana ne dedi biliyomusun abi ben annemi seviyom ama o benim hiç böyle saçımı oksamadi beni buraya attı dedi yüreğim sizladi
Deli de olsa herkes de kalp var aallah şifa vermiştir umarım

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Deli de olsa herkes de kalp var aallah şifa vermiştir umarım
Bu bendeki hastalık akıl sagligimla ilgili değil tahirim bizim ailede ırsi babamdada var hani biara konu açıyordum.islerle ilgili ama orda kimse Şu ayrıntiyi anlamadı gardasim bu bendeki hastalık ırsi bir hastalık yani disari çıkamıyorum 6 senedir toplasan eşimin onun bunun zoruyla toplasan 5-6 kere cikmisimdir ekmek almaya dahi gidemiyorum dört duvar arasında çilemi dolduruyorum herkes gibi çalışıp paramı kazanmak istiyorum hatta çok çabaladım çok denedim ama duramadim hicbiryerde 1 saatten fazla yani elimde olan bişey değil gardasim buradaki arkadaşlar keyfimden calismadigimi zannediyor ama işin aslı rengi öyle değil bu bendeki bu hastalığı Rabbim dusmanima.vermesin engelli maaşım var oda pek bişey değil zaten

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
@haylan06 babuşum ortamdayken ilk muzigimiz bu olsun be

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,553
4,501
113
Günaydin gardaslarim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...