- 4,420
- 2,632
- 113
Sevmiiiim cevherim bunu ben. İstemiiim .Bolder niye kuruldun bu kadar adama ,🤣 bırak kim ne yapıyorsa yapsın kral 😅
Sevmiiiim cevherim bunu ben. İstemiiim .Bolder niye kuruldun bu kadar adama ,🤣 bırak kim ne yapıyorsa yapsın kral 😅
Sevmiyisen konumdan uzaklaşSevmiiiim cevherim bunu ben. İstemiiim .
Dostum canını yerim
Vay gardasm hosgeldinDostum canını yerim
Hosbuldum dostVay gardasm hosgeldin
Hiç dokunma bana şimdi
Banada dokunma yanarsın bb
Noldu haylanım kötü biseymi varBanada dokunma yanarsın bb
Noldu enişte beyBanada dokunma yanarsın bb
+30 her yetişkin birey katılabilir kafadan kırık olması şart , normal konuşmaların dışında sohbet konusu günlük yaşanan olağanüstü şeyleri bu başlık altında yazan herkes katılabilirBu konunun amacı nedir katılmak isteyen üyelerde aranan yeterlilik şartları nelerdir?
Akil sağlığından feraget etmesi lazım puabaBu konunun amacı nedir katılmak isteyen üyelerde aranan yeterlilik şartları nelerdir?
Puhahaha adsklmbgdj+30 her yetişkin birey katılabilir kafadan kırık olması şart , normal konuşmaların dışında sohbet konusu günlük yaşanan olağanüstü şeyleri bu başlık altında yazan herkes katılabilir
Clovers mesela bir hafta sıcamamış en son mermer gibi sıçmış daha kendine gelememiş .
Sıçmaya kadar geldiysek forumda işlem tamam kardeşim mermer nedir o ne biçim götmüş öyle 🤮+30 her yetişkin birey katılabilir kafadan kırık olması şart , normal konuşmaların dışında sohbet konusu günlük yaşanan olağanüstü şeyleri bu başlık altında yazan herkes katılabilir
Clovers mesela bir hafta sıcamamış en son mermer gibi sıçmış daha kendine gelememiş .
Sıcmaya sicmaya got mermer oluyormuş demekki forumu bu yüzden seviyorum her gün yeni şeyler öğreniyorum puahaSıçmaya kadar geldiysek forumda kıyamet kopabilir kardeşim mermer nedir o ne biçim götmüş öyle 🤮
Abi bunda bir göt var dosta huzur düşmana korku verir kendisini estetiğe hazırlıyoruz bizim Akköprü var orada işe çıkacak sponsor yok para lazım bulursak öyle birşey her gün etkinlik var forumda 😂😂😂Sıçmaya kadar geldiysek forumda işlem tamam kardeşim mermer nedir o ne biçim götmüş öyle 🤮
Sıçamama sebebi tıpa falan değildir umarım 🥳Sıcmaya sicmaya got mermer oluyormuş demekki forumu bu yüzden seviyorum her gün yeni şeyler öğreniyorum puaha