- 2,154
- 736
- 113
Kesene bereket . İnş 5 kişiden en az 3 başarı yakalarız 😂
Ortak kasa teklif etcem sirayla birer mac nasil fikir ? 😂 200le herkes parcalanir 1000le ihya oluruzKesene bereket . İnş 5 kişiden en az 3 başarı yakalarız 😂
Olur dost yardımcı olursa kardeşim neden olmasın 😂Ortak kasa teklif etcem sirayla birer mac nasil fikir ? 😂 200le herkes parcalanir 1000le ihya oluruz
MercO aldim 3 trilyon 😆😆😆😆😆😆Ooo zengin dost hoşgeldin dediler artık buraya uğramaz ama![]()
Elektronik cüzdanlara aktaramiyor musun yada kriptoyaBanka bloke oldu başka nasıl yatirim yapabilirim
Dost bankadan parayı çıkarman lazım çıkaramıyorsan kriptoda varsa paran o şekilde olurBanka bloke oldu başka nasıl yatirim yapabilirim
Banka bloke oldu derken para şuan nerede kullanılabilir mi yani ?Banka bloke oldu başka nasıl yatirim yapabilirim
Terim nasıl olcak bu işler 😆😆😆Sağol kral
Nakitin ve papara hesabın varsa ATM'den paparaya kartsız da yatirabilirsinBanka bloke oldu başka nasıl yatirim yapabilirim
Sabah sifresini bloke etmis onu ayarlamaya calisiyorBanka bloke oldu derken para şuan nerede kullanılabilir mi yani ?
Afiyet olsunMercO aldim 3 trilyon 😆😆😆😆😆😆
Rüyalar gerçek olsa hazırmısin evlat 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆Afiyet olsun![]()
E tamma bu kolay gidiyorsun ATM ye blokeyi kaldırıyorsun o kolayda bence problem o değil çünkü başka nasıl yatirabilirim diye sormuş... Parayı nasıl alırım,yada blokeli hespatan para nasıl alınır gibi bir ifade yoktu soruda.. direk sonuç odaklı bir soru okudum başka nasıl yatirabilirim dedi kendileriSabah sifresini bloke etmis onu ayarlamaya calisiyor
Ben biliyorum biraz konuyu da o yuzden dedim. Dogru anladiysam tabiiE tamma bu kolay gidiyorsun ATM ye blokeyi kaldırıyorsun o kolayda bence problem o değil çünkü başka nasıl yatirabilirim diye sormuş... Parayı nasıl alırım,yada blokeli hespatan para nasıl alınır gibi bir ifade yoktu soruda.. direk sonuç odaklı bir soru okudum başka nasıl yatirabilirim dedi kendileri
Telesekreter çıkıyorsa çalıntı kart bildirimi vs diyor ordan direk müşteri hizmetlerine aktarırNakit var banka hesabında biraz var gotune soksunlar müşteri hizmetlerine baglanamiyorum
Dediğim gibi en kolay şekli ATM'den paparaya yatırmak dostNakit var banka hesabında biraz var gotune soksunlar müşteri hizmetlerine baglanamiyorum