Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,723
48,896
113
Yok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..
Senin suçun yok dost bunu kim yapsa aynı muhabbet olacak

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,843
20,204
113
Yok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..
🙄

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,381
3,699
113
Sen yapma ama dağıtımı sonra seni listeye ekledim diyip milletten geri istiyosun
Senin gibilere para atilmayacagini öğrendik o sayede.seni öyle yazdimki kafaya olum ben daha çok dağıtım yaparım sen benim kalbimde müebbet banlandın.beni 1 hafta banlattin sana attığım o 1000 lira haram zehir zıkkım olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...