- 90,539
- 100,136
- 113
Olay çıkmadan biten konu yok
Konuya liste atılmaz diyoruz yok kafa almıyor kimsenin demek ki
Benim gözüm seninki gibi değil ki benim için herkes kazansın ben lafını yapmamPastadan dilim aldim dimi gözüne batti
Senin aklına uysak gitmişti 10 kTamam işte herkese 500 düşer kardeşim puajaja
Senin suçun yok dost bunu kim yapsa aynı muhabbet olacakYok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..
145 euro saldım kanka.TQ9GjffMwzWMzVSHj4WKdn3PDMBRdpkpgG
Tmdir dost
500 kere dedik dinlemedilerOlay çıkmadan biten konu yok
Afiyet olsun 😋Pastadan dilim aldim dimi gözüne batti
🙄Yok arkadaslar en başta olup arada bir iki mesaj yazanların yerini en yoğun olanlarla doldurdum
Hakkınızı helal edin kimseyle ne çok ne az samimiyetim var güvenilmez felan diyenler oldu kusura bakmayın herşey de para değil yoğun bir yer haksızlık olmuştur illaki kirdiysam herkesten özür dilerim iyi forumlar iyi sabahlar..
En son dolar 3 liraydı 6000 lira yapar baba145 euro saldım kanka.
Ogrenicekler sizin gibi tecrubeli abilerinden zaman lazim birazOlay çıkmadan biten konu yok
@Abuzerkömürcü adamdır mesela kardesım benimHerkes yapabilir ama tenezzül etmeyecek adamlar da var @Enişte mesela pardon @Erhan2121 ben bunu kullanırım 1 sene 🤣🤣
Haksizmi sence ? KusmekteVay be küstü adam
Lutfen beni gerekirse yoksay ben yoksayoyorum an itibatiyleBenim gözüm seninki gibi değil ki benim için herkes kazansın ben lafını yapmam
Senin gibilere para atilmayacagini öğrendik o sayede.seni öyle yazdimki kafaya olum ben daha çok dağıtım yaparım sen benim kalbimde müebbet banlandın.beni 1 hafta banlattin sana attığım o 1000 lira haram zehir zıkkım olsunSen yapma ama dağıtımı sonra seni listeye ekledim diyip milletten geri istiyosun
145 Euro eşittir145 euro saldım kanka.
Bu işlere @tahir1603 bakıyoAh am’ parası nelere sebeb oluyorsun
Bence dağıtımcıeın sen üyelere cevap verme dost özelden sana atsın herkes trx yada İbn neyse kavga etmeyünPastadan dilim aldim dimi gözüne batti
Eyw dost tekrardan kesnee bereket listeyi yapar dağıtımı yaparız145 euro saldım kanka.