Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dancy35 / Kasa 16K Hedef Birkaç Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
Suçlu ben mi oldum la insan sayısı çoktu listede itiraz oldu herkese koyalım dedim arkadaşın trx hazırda vardi hemen verdim ki dağıtalım diye saat 5 zaten 300 lirayı gündüz atarim bumu sorun yani
Kardeşim başından beri yazanlar belli emek verenler belli.
Yaptığınız yanlış , sonradan gelenleri ekleyip ödülleri böldünüz.
biz enayimiyiz ki başından beri takip edip emek verdik.
olay 300 500 değil yenilen hak.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,588
43,499
113
Bu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belli
Kira yaklaştıysa ödetecek adam arıyordur adama izin ver on dört bininci mesajını atsın bari 13999 da kalmiş enişte

Wiskas

🔥 Beni Sınayamaz Onlar 🔥
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,324
4,142
113
Bu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belli
Kansız niye gitti dolandırıcı miydi

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Kardeşim başından beri yazanlar belli emek verenler belli.
Yaptığınız yanlış , sonradan gelenleri ekleyip ödülleri böldünüz.
biz enayimiyiz ki başından beri takip edip emek verdik.
olay 300 500 değil yenilen hak.
Joe basindan beri vardi dost ben senden çok o adami gördüm snaa verip te ona vermesek haksızlık olurdu diye listeyi uzattik

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,330
54,139
113
Dost ben seni tanimam sen de beni. Yanlis anlama sadece merak ediyorum hazirda trx ne demek? Trust wallet hesabini acip trx adresini kopyalamak 10 sn suruyor sadece.
Dost 5 tane kripto hesabim var girmiyorum girmek istemiyorum kaldırac olayında başım götüme girdi zaten arada kripto lazim olunca arkadaştan aliyorum tekrar kendi hesaplarımı açmak istemiyorum

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,041
9,084
113
Joe basindan beri vardi dost ben senden çok o adami gördüm snaa verip te ona vermesek haksızlık olurdu diye listeyi uzattik
10 sayfa boyunca yok şimdi baktım bir daha bak istersen ilk sayfadan beri varım eğer için de vicdan denen şey varsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...