- 11,324
- 4,142
- 113
Yarısını bana ver lâ 😂Bana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Yarısını bana ver lâ 😂Bana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Kardeşim başından beri yazanlar belli emek verenler belli.Suçlu ben mi oldum la insan sayısı çoktu listede itiraz oldu herkese koyalım dedim arkadaşın trx hazırda vardi hemen verdim ki dağıtalım diye saat 5 zaten 300 lirayı gündüz atarim bumu sorun yani
haram zehir zıkkım olsun mkBana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Dost diger konudan attigin ödül duruyor cok mızmızlanan varsa gondereyim o kisiyeLa sende vardın atsana iban
Afiyet olsun dostBana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Kira yaklaştıysa ödetecek adam arıyordur adama izin ver on dört bininci mesajını atsın bari 13999 da kalmiş enişteBu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belli
Kansız niye gitti dolandırıcı miydiBu forumda üyeydi ama Banlandı kansız da aynısını yaptı işte oda gitti Jakadal için bir şikayet etmedik dursun o aklıma geldikçe sövecem ona girip duruyo elmaslardan belli
Sağol karacım kesene bereket ben size katlayıp döneceğim pazartesiharam zehir zıkkım olsun mk![]()
Joe basindan beri vardi dost ben senden çok o adami gördüm snaa verip te ona vermesek haksızlık olurdu diye listeyi uzattikKardeşim başından beri yazanlar belli emek verenler belli.
Yaptığınız yanlış , sonradan gelenleri ekleyip ödülleri böldünüz.
biz enayimiyiz ki başından beri takip edip emek verdik.
olay 300 500 değil yenilen hak.
Kansız isimli birinin dolandırıcı olma ihrimali mı varKansız niye gitti dolandırıcı miydi
sanada devrettirmedim ki ben alsam bile o parayı çöpe atardım hak ettiği yer orası çünkü.Sağol karacım kesene bereket ben size katlayıp döneceğim pazartesi
Dost 5 tane kripto hesabim var girmiyorum girmek istemiyorum kaldırac olayında başım götüme girdi zaten arada kripto lazim olunca arkadaştan aliyorum tekrar kendi hesaplarımı açmak istemiyorumDost ben seni tanimam sen de beni. Yanlis anlama sadece merak ediyorum hazirda trx ne demek? Trust wallet hesabini acip trx adresini kopyalamak 10 sn suruyor sadece.
Sende zaten her daim kasa oluyor aq arkadan egt çevirirken roll takip ediyon siktir et bu seferlik böyle olsunsanada devrettirmedim ki ben alsam bile o parayı çöpe atardım hak ettiği yer orası çünkü.
Dm atamıyorum sebep neBana dm atmayan adamin ödülü ben çatır çutur yiyecem siz bilirsiniz benlik sorun yok
Kebap işi bu aralar kesatKebapçı apoo
Kapalı sana o yuzdenDm atamıyorum sebep ne![]()
10 sayfa boyunca yok şimdi baktım bir daha bak istersen ilk sayfadan beri varım eğer için de vicdan denen şey varsa..Joe basindan beri vardi dost ben senden çok o adami gördüm snaa verip te ona vermesek haksızlık olurdu diye listeyi uzattik
Porsiyon ne kadar sizdeKebap işi bu aralar kesat![]()
Açarmısın yoksa şikayet edicem hakkımı gasp ettirmemKapalı sana o yuzden