Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dani02 | Kasa 1.5k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Sizin gibiler derken neyden bahsediyorsun tam olarak kötü birseymi ettik aga allah Allah adama bak durduk yere ne muamele çekiyor bir laf etmemişim bir polemiğim olmamış kendi kendine tribe giriyor ama anlıyorum kahvaltı parası bulamamış demekki umarım kahvaltısını eder.
Ya uzun zamandır forumdasın kim ak kim kara bilmiyor musun dost yapma Allah aşkına . 4-5 kişiye borcu olan birine insanlık yapacağına git sokağa at paranı daha iyi.senin paranın muhasebesini yapmıyorum . Senin gibiler derken senin gibi iyi niyetli insanlardan bahsediyorum da neyse ya. Sustum

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,875
8,182
113
Passion haklı zamanla tanırsın hadi eyvallah
Sen bari yapma testo neyine haklı adam bak geçmişe tek bir kelime etmemişim adama gelip bana karaktersiz diyor dün geceden beri su forumda yaptığım girdiğim tek polemik konu açıp ödül göndermek oldu hala da oluyor hayırdır aga karaktersiz diyor tanımam etmem oda ona hak veriyor sende gelip hak verene hak veriyon oku bir bak geçmişe varmı benim tek bir lafım diyaloğa dahi girmem hala de kötü bir cümle kurmadım he böyle klavyeden aklına estiği gibi yazmak kolay onuda anlıyorum.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,500
22,139
113
Bütce bakımındwn nasıl olur maksat çocuk eğlensin
Kanka Didim tarafı iyidir bütçe olarak uygun pansiyon tutarsınız sabah kahvaltısı falan var benim gittiğimde sürekli kaldığım biryer var ortamıda güzel , Denizi zaten muazzam Suriyeli Iraklı falanda yok tam aile ortamı Didim gecesi falanda çok güzel Alanyaya gitmede nereye gidersen git

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Sen bari yapma testo neyine haklı adam bak geçmişe tek bir kelime etmemişim adama gelip bana karaktersiz diyor dün geceden beri su forumda yaptığım girdiğim tek polemik konu açıp ödül göndermek oldu hala da oluyor hayırdır aga karaktersiz diyor tanımam etmem oda ona hak veriyor sende gelip hak verene hak veriyon oku bir bak geçmişe varmı benim tek bir lafım diyaloğa dahi girmem hala de kötü bir cümle kurmadım he böyle klavyeden aklına estiği gibi yazmak kolay onuda anlıyorum.
Ohhoooo kral sen lafı neresinden anladın . Karaktersiz kelimesi kullanmadım öyle bir ima da etmedim . Anlamdın beni yani yanlış anladın. Neyse kral sen bildiğin yoldan devam . Az çok muhabbetimiz var . Ben kötülüğünü istemem. Yanlış lafları da hakedene kullanırım. Kusura bakma yanlış anladıysan

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,875
8,182
113
Ya uzun zamandır forumdasın kim ak kim kara bilmiyor musun dost yapma Allah aşkına . 4-5 kişiye borcu olan birine insanlık yapacağına git sokağa at paranı daha iyi.senin paranın muhasebesini yapmıyorum . Senin gibiler derken senin gibi iyi niyetli insanlardan bahsediyorum da neyse ya. Sustum
Valla kral kim ak kim Kara bilmem benim bu adamla aram iyi yıllardır taniyorum kendisini bu zamana kadar bir şeyimiz olmadi ayrıca 6 kişiye attım ayrıca o sadece bir tanesi

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,489
5,048
113
Kanka Didim tarafı iyidir bütçe olarak uygun pansiyon tutarsınız sabah kahvaltısı falan var benim gittiğimde sürekli kaldığım biryer var ortamıda güzel , Denizi zaten muazzam Suriyeli Iraklı falanda yok tam aile ortamı Didim gecesi falanda çok güzel Alanyaya gitmede nereye gidersen git
Sağolasın kanka araştırayım

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,875
8,182
113
Ohhoooo kral sen lafı neresinden anladın . Karaktersiz kelimesi kullanmadım öyle bir ima da etmedim . Anlamdın beni yani yanlış anladın. Neyse kral sen bildiğin yoldan devam . Az çok muhabbetimiz var . Ben kötülüğünü istemem. Yanlış lafları da hakedene kullanırım. Kusura bakma yanlış anladıysan
Az çok muhabbetimiz var doğru ama yanlış anladığın bir kısım var kankam mesajları az geçmişe kaydır "şöyle bir bakıyorum da adam haklı" tarzında mesajın var beni alintiladin adam bana karaktersiz demiş ona yanıt verdiğim mesajı alintiladin sen anla mevzuyu

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Az çok muhabbetimiz var doğru ama yanlış anladığın bir kısım var kankam mesajları az geçmişe kaydır "şöyle bir bakıyorum da adam haklı" tarzında mesajın var beni alintiladin adam bana karaktersiz demiş ona yanıt verdiğim mesajı alintiladin sen anla mevzuyu
He o mesajı sonradan farkettim kral . Kusura bakma. Neyse kapatalım konuyu. Ben özür de dilerim eğilip bükülmem ama bazılarına dikkat etmeni tavsiye ederim . Burda elbette kimse sütten çıkmış ak kaşık değil tamam kabul ama . İyi niyetini kullanmalarına izin verme. Tekrardan kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...