Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Dani02 | Kasa 1.5k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,496
5,054
113
Alikemal
Metings1905
Devecibey
Aqua90
Her konu içerisinde huzur kaçıranlar olarak sizleri görüyoruz Beyler
Artık Uyarmayacağız Bilginiz Olsun.
Her konu derken kral kiminle kavga etmişim ki adamla muhattap bile olmadım gerçekleri söyledim bundan sonra gerçekleri de söylemem zaten o şahısla konusmuyorım ben forumda kimseyle kavga etmem

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,397
24,178
113
Tüm dolandırıcı ve sahtekarların ortak özellikleri
1- bankaya bloke geldi
2- uyumuş kalmışım
3- Telefonum bozuldu
4 -verecektim arkamdan konuştuğun için vazgeçtim
5- ben çok güvenilir bir insanım bu zamana kadar kaç tane dağıtım yaptım sene bilmem kaçtan beri foruma üyeyim.

Bu tarz yaklaşımlar ile gelen olursa babanız bile olsa kütük falan değiştirin reddedin. Bugün olmasa bile yarın mutlaka çarpacaktır.
Uzun parliamanet nasıl unutursun

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,888
8,191
113
Karışmayım diyorum da . Adam haklı. Kusura bakma ama sizi gibiler oldukça bunlar daha çok yüz bulur
Sizin gibiler derken neyden bahsediyorsun tam olarak kötü birseymi ettik aga allah Allah adama bak durduk yere ne muamele çekiyor bir laf etmemişim bir polemiğim olmamış kendi kendine tribe giriyor ama anlıyorum kahvaltı parası bulamamış demekki umarım kahvaltısını eder.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,504
22,150
113
Sizin gibiler derken neyden bahsediyorsun tam olarak kötü birseymi ettik aga allah Allah adama bak durduk yere ne muamele çekiyor bir laf etmemişim bir polemiğim olmamış kendi kendine tribe giriyor ama anlıyorum kahvaltı parası bulamamış demekki umarım kahvaltısını eder.
Passion haklı zamanla tanırsın hadi eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...