- 17,996
- 9,002
- 113
Ban yok burdayim be burdayim BUR DA YIMAdam o parayı yedı bıle sen konuyu uzat ban yedıgınle kal
Ban yok burdayim be burdayim BUR DA YIMAdam o parayı yedı bıle sen konuyu uzat ban yedıgınle kal
Neyse tamamdır haklısın gene dayanamadım dostAlikemal
Metings1905
Devecibey
Aqua90
Her konu içerisinde huzur kaçıranlar olarak sizleri görüyoruz Beyler
Artık Uyarmayacağız Bilginiz Olsun.
Uçan kuşun tüyünü bile yoluyorÜstat yapmamış zaten iyi bilirim ben çünkü o 1000 den aşşağısını çarpmıyor
olay ne dostumBan yok burdayim be burdayim BUR DA YIM
Her konu derken kral kiminle kavga etmişim ki adamla muhattap bile olmadım gerçekleri söyledim bundan sonra gerçekleri de söylemem zaten o şahısla konusmuyorım ben forumda kimseyle kavga etmemAlikemal
Metings1905
Devecibey
Aqua90
Her konu içerisinde huzur kaçıranlar olarak sizleri görüyoruz Beyler
Artık Uyarmayacağız Bilginiz Olsun.
Dün rollde Leoisa18 metine ödül atti 300 tl ,sonra ikinci rollde de burdurlu1515 in ödülünü metine atti ,metin de bu dakikaya kadar yoktu uyumuş güya adam da hakkim haram olsun dedi ben gece uyarmıştım uyarı aldimolay ne dostum
Uzun parliamanet nasıl unutursunTüm dolandırıcı ve sahtekarların ortak özellikleri
1- bankaya bloke geldi
2- uyumuş kalmışım
3- Telefonum bozuldu
4 -verecektim arkamdan konuştuğun için vazgeçtim
5- ben çok güvenilir bir insanım bu zamana kadar kaç tane dağıtım yaptım sene bilmem kaçtan beri foruma üyeyim.
Bu tarz yaklaşımlar ile gelen olursa babanız bile olsa kütük falan değiştirin reddedin. Bugün olmasa bile yarın mutlaka çarpacaktır.
Geleyrum@Metings1905 müsaitsen rol acabilinmi IBAN sal müsaitsen
Onu bunu bırakta dost yaz geldi tatil yapmak lazım nereyi önerirsinUzun parliamanet nasıl unutursun
Kanka orası banada dokunur benimde sigaram olmadı bazı zamanlar o yüzden dile getirmedim 😂😂Uzun parliamanet nasıl unutursun
Çaktım köfteyi 😉Kanka orası banada dokunur benimde sigaram olmadı bazı zamanlar o yüzden dile getirmedim 😂😂
Vay kanka naber yaKanka orası banada dokunur benimde sigaram olmadı bazı zamanlar o yüzden dile getirmedim 😂😂
Ben inşaattayım dost . Deniz manzaralı gel yanımaOnu bunu bırakta dost yaz geldi tatil yapmak lazım nereyi önerirsin
Tebrikler zengin ağam@Metings1905 müsaitsen rol acabilinmi IBAN sal müsaitsen
İnşaat bozar kanka uçuk fiyatlar olmayan bir tatil planı lazım çocukla gidilebilecek bir yerBen inşaattayım dost . Deniz manzaralı gel yanıma
Sizin gibiler derken neyden bahsediyorsun tam olarak kötü birseymi ettik aga allah Allah adama bak durduk yere ne muamele çekiyor bir laf etmemişim bir polemiğim olmamış kendi kendine tribe giriyor ama anlıyorum kahvaltı parası bulamamış demekki umarım kahvaltısını eder.Karışmayım diyorum da . Adam haklı. Kusura bakma ama sizi gibiler oldukça bunlar daha çok yüz bulur
Şükür gülüm çıktık gökyüzüne insanların rezilliklerini izliyoruzVay kanka naber ya
Passion haklı zamanla tanırsın hadi eyvallahSizin gibiler derken neyden bahsediyorsun tam olarak kötü birseymi ettik aga allah Allah adama bak durduk yere ne muamele çekiyor bir laf etmemişim bir polemiğim olmamış kendi kendine tribe giriyor ama anlıyorum kahvaltı parası bulamamış demekki umarım kahvaltısını eder.
Son maça kaldık hedefe ulaşırsak 2 dosta ulaşırım Ekli dosyayı görüntüle 981150