- 17,996
- 9,002
- 113
Adamda utanma da yok ar namus damarları catlamisLa buna ıban at dedım keko bana yazdıgı cvb leoısa bana atıcak para bende zıbardım dedım sabah bu gelır bana bıraz dolansın forımda 8 kere etıket atmıs
Adamda utanma da yok ar namus damarları catlamisLa buna ıban at dedım keko bana yazdıgı cvb leoısa bana atıcak para bende zıbardım dedım sabah bu gelır bana bıraz dolansın forımda 8 kere etıket atmıs
Ya açıklama yapma kim ne b.k olduğunu biliyor. Kaybol valizini de alıpLa buna ıban at dedım keko bana yazdıgı cvb leoısa bana atıcak para bende zıbardım dedım sabah bu gelır bana bıraz dolansın forımda 8 kere etıket atmıs
cok iyiyim sen nasılsın iyisin umarımZengin kardesim nasilsin
Hamd olsun 😘cok iyiyim sen nasılsın iyisin umarım
Bahanesi bitmez. Hep bir bahanesi var yüzsüzünKimi dolandirdigini bilmiyor, o kadar çok kişi var ki ,ben değil la burdurlu1515
Zor durumdayım diyen adama parasını yine de atman lazım, senin hakkın 300 idi ,sana gelen 600 ise 300 u adama yollaman gerekirdi karaktersizAdama ıban ver dedım eskı mesajda gorunuyor @burdurlu1515 kusura bakma bana bole yazmıssın
Aynende öyle yaman hırsız ev sahibini bastırır derlermisBahanesi bitmez. Hep bir bahanesi var yüzsüzün
O mesajı gecen sene atmıs ozaman zor durumdaumıs adamsan ıban ıstedım atmadı parasını yolladım sızı yıyoZor durumdayım diyen adama parasını yine de atman lazım, senin hakkın 300 idi ,sana kalan 600 ise 300 u adama yollaman gerekirdi karaktersiz
Gene bir şekilde suçlu olduk eyvallah üstat.Suç onda değil ki ona hala para verenlerde iyi olmuş tebrik ederim @metints1905 bu forum olduğu sürece sen aç kalmayacaksın emin ol
İsam nasılsın bosver ınsanlae konusur dm gelGene bir şekilde suçlu olduk eyvallah üstat.
Kardeş adamın parasını üstüne yattın açıklama yapma haydi gönder adama başka mağdur için kolları sıvaO mesajı gecen sene atmıs ozaman zor durumdaumıs adamsan ıban ıstedım atmadı parasını yolladım sızı yıyo
Bir partide bu arkadaşı tokatla gel Metom öpüyorum gözlerinden 😂İsam nasılsın bosver ınsanlae konusur dm gel
Üstat yapmamış zaten iyi bilirim ben çünkü o 1000 den aşşağısını çarpmıyorDün roll ortasında Leoisa18 yi uyardım metin yanlış yapmaz konuyu kapat dedi bana,ama doğru söylemiş yanlış yapmadı metin bu idi zaten![]()
Metin varsa aşkıma karşılıksız kalamıyorum baskanAlikemal
Metings1905
Devecibey
Aqua90
Her konu içerisinde huzur kaçıranlar olarak sizleri görüyoruz Beyler
Artık Uyarmayacağız Bilginiz Olsun.
Adam o parayı yedı bıle sen konuyu uzat ban yedıgınle kalKardeş adamın parasını üstüne yattın açıklama yapma haydi gönder adama başka mağdur için kolları sıva
SjnsnskzmzkwmdnznsksmzmdmwmdnxnwmmdkxnsmdmxnxkslebjznsnsksksdhÜstat yapmamış zaten iyi bilirim ben çünkü o 1000 den aşşağısını çarpmıyor
Sesli güldüm hahahahahahahahhaÜstat yapmamış zaten iyi bilirim ben çünkü o 1000 den aşşağısını çarpmıyor