- 28,087
- 13,460
- 113
yaağğğğ çekkkkkkkalikemal danide yanlis olmaz
yaağğğğ çekkkkkkkalikemal danide yanlis olmaz
aynen 1000 de bana attı😀😀yaağğğğ çekkkkkkk
Danide yanlış var demiyorum bana gelen ödül yok diyorumalikemal danide yanlis olmaz
Yanlışın var kral 5 bin attım sana 😅aynen 1000 de bana attı😀😀
Herkes anlıyor birinin ben oldugumuValla seni kastedmedim seni niye üstüne alındın aw şimdi🤣
kanka sus niye söylüyon ya 😀😀Yanlışın var kral 5 bin attım sana 😅
Vala bnm için sen aklımın ucundan bile gecmedin komşu alınma aw hemen 🤣Herkes anlıyor birinin ben oldugumu
Ben varim zaten ,alinma değil burdayim sürekli rahatsız olan varsa söylesin dedimVala bnm için sen aklımın ucundan bile gecmedin komşu alınma aw hemen 🤣
kanka alikemal işin içindeyse çekim gelmeyebilir😀😀Ali Kemal özelikle senin için yazdım Ekli dosyayı görüntüle 981197
Olaya farklı açıdan bakıyorsun, ödül dağıtıldı yazmissin ona istinaden bana gelen birsey yok dedimAli Kemal özelikle senin için yazdım Ekli dosyayı görüntüle 981197
Yok be alikemal iyidir severim😅kanka alikemal işin içindeyse çekim gelmeyebilir😀😀
Takılıyorum dost dm IBAN at geldiği gibi hesabındaBen varim zaten ,alinma değil burdayim sürekli rahatsız olan varsa söylesin dedim
Sen bizi sevmisenn 🤣Yok be alikemal iyidir severim😅
hadi dagitima gecelim😀😀Kavga etmeyin dostlar değmez blackjack candır yan Ba hislerin hastasıyım
Dagıtım yohhh yaz geldi tatil parası lazımhadi dagitima gecelim😀😀
beddua ediyom bak😀😀Dagıtım yohhh yaz geldi tatil parası lazım