- 18,000
- 9,005
- 113
Wasil de ödül dagitmadi karaktersiz herif doncem dedi kaybolduO değilde forumda son zamnlarda milletin ödülüne çökmek moda olmş ayıptır aw
Wasil de ödül dagitmadi karaktersiz herif doncem dedi kaybolduO değilde forumda son zamnlarda milletin ödülüne çökmek moda olmş ayıptır aw
Metine cidden güvenen varmı yaMetin aynı bok ,dün dedim konu sahibine sana ve metine, sıcağı sıcağına halledin diye metin 600 tlyi sıfırladı kayboldu
metinin huyudur@Leoisa18 den ödül kazandım 300 tl benim ödülü @Metings1905 e atmış adam foruma girmiyor dikkat edin metine
Dün roll ortasında Leoisa18 yi uyardım metin yanlış yapmaz konuyu kapat dedi bana,ama doğru söylemiş yanlış yapmadı metin bu idi zatenMetine cidden güvenen varmı ya
İlk olmadıgını biliyorm akrabada son zamnlarda sık sık olmaya başladı bu ödüle çökme muhabbeti valla karakter meselesi aga diyecek bişey yokİlk değil ki bu neler var neler . Uzun hikâye akraba
Metin o parayı yemiştir suç rol sahibinde formda en son para atılacak adamdır metin dağıtım parasiMetine cidden güvenen varmı ya
Aynende öyleSuç onda değil ki ona hala para verenlerde iyi olmuş tebrik ederim @metints1905 bu forum olduğu sürece sen aç kalmayacaksın emin ol
Metin parayı almış atmamış adamaSelam beyler kim ne kazandi yine
Metin zaten sahtekar 😀😀 1 kere para atmıstım baktım devamlı istemeye başladı bende tersleyince düşman kesildi mesajları mı raporluyo 🤣🤣Metin o parayı yemiştir suç rol sahibinde formda en son para atılacak adamdır metin dağıtım parasi
Öyle zaten bunun daha biryerlerini kaldırıyorlar eminim şuan okuyup bizi rapor esiyorMetin zaten sahtekar 😀😀 1 kere para atmıstım baktım devamlı istemeye başladı bende tersleyince düşman kesildi mesajları mı raporluyo 🤣🤣
Aha geldi 🤣Oooo toplanmıs dusmanlar puahajhaa meksıka sınırındayım suan 600 tl 3 valıze koydum amerıka gecıyorum 😀😀😀😀😀
Ulan Ferdi aenin paraninbile yedi ya taktir ettim onu300 tl ile bir öğün yemek yenmiyor neyse hakkım sana helal değildir @Metings1905
Meto maydanoz gömmüşsün tek yiyen tek ölür diyorlar 😂Oooo toplanmıs dusmanlar puahajhaa meksıka sınırındayım suan 600 tl 3 valıze koydum amerıka gecıyorum 😀😀😀😀😀
Etsin dost küfür etmemişim bişe yapmamışım istemeseydi o zaman gerçekleri söylüyorumÖyle zaten bunun daha biryerlerini kaldırıyorlar eminim şuan okuyup bizi rapor esiyor