Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Dava Hakkında

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,457
2,158
113
Ya senden şikayetçi olduysalar madem 5 sene önce polise gittiyseler polis ifadeni alır savcıya gittiyseler dava açılmasını ve hakkında iddaname yazarak cezalandırmanı talep eder yani bir talep edilirdi bir şey olurdu

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
771
113
Ya senden şikayetçi olduysalar madem 5 sene önce polise gittiyseler polis ifadeni alır savcıya gittiyseler dava açılmasını ve hakkında iddaname yazarak cezalandırmanı talep eder yani bir talep edilirdi bir şey olurdu
Bende onu diom hani ben suçu işlediğimi biliorumda savcı 5 senedir çağırmazmı en azından ifadeye dava açılmasa bile onu anlayamadım bu yüzden paranoya oldum bakırköyde yattım halen ilaç kullanıom

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,457
2,158
113
Bende onu diom hani ben suçu işlediğimi biliorumda savcı 5 senedir çağırmazmı en azından ifadeye dava açılmasa bile onu anlayamadım bu yüzden paranoya oldum bakırköyde yattım halen ilaç kullanıom
Sana şikayet ettik kolpasını sıkmışlar o zaman yoksa mutlaka polis ifadeni alırdı

luffy69

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,038
771
113
Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi???

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,457
2,158
113
Hukuk bilgisi olan arkadaşlar yazabilirmi???
Dostum bunun için hukuk okumana gerek yok. 5 yıl olmuş sen şansını birde Erenköyde dene. Dediğim gibi seni gerçekten polise şikayet etseler 4828282 ifade vermeye giderdin. Savcıya şikayet etseler ifaden alınır davan olurdu. Rahat ol bir şey yok.

emrah6807

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
48
22
8
Seni şikayet etmemişler guzum
Şikayet edildiğin gün sana ulaşılır karakola ifade cagirilirdin
Ardindan sorusturma acilirdi
Seni şikayet eden yok
Sen kendine kendine tribe girip kafayi yemissin

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,318
4,436
113
Arkadaşlar sizinle bi özelimi paylaşım yıl 2021 iken bundan tam 5 sene önce ben bir suç işlemiştim suçun ne olduğunu söylemem doğru olmazda cezası alt sınır 5 üst sınır 12.5 yıl olan bir suç.O dönem beni şikayet etmişlerdi.Şimdi ben 5 senedir acaba dava açılcakmı hapse gircekmiyim korkusuyla yaşıyorum polis görsem kafamda kuruyorum.Bu yüzden yıllardır psikolojik tedavi gördüm ilaç kullandım.Ancak konu şu aradan koskoca 5 yıl geçti ne beni ifadeye çağırdı savcı nede dava açıldı uyapta görünen birşey yok.Sizce soruşturma halen devam ediyormudur çünkü bazı olaylarda 5-6 senede sürebiliyor.Sizce yarın öbürgün başıma birşey gelme ihtimali devam ediyormudur hukukdan anlayan dostlar yazabilirmi???
Yaşadığın halisulasyon olmasın dostum

asooo

Piizmitli
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,432
1,315
113
Sorum şuydu aslında 5 sene geçmesine rağmen birşey olmadı bundan sonra olma ihtimali varmıdır diye
10 sene sonra zaman aşımı oluyor dost yukarıda bir arkadaşta yazmış kesinleşmiş ceza ise illa gelir

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
797
322
63
Hastahanede yattım diyorsun ne yaşıyorsunuz ?
Hakkında bir suç ile alakalı birşey olsa polis alır direk hastanede yatan adamı içip gelenler konu açıyor forumda

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,744
113
Kral g*t korkusu seni paranoyak etmiş
Şehir filan değiştirdin mi bu süreçte

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,709
8,744
113
Suç herhalde baya bı yüz kızartıcı ve sen teknik olarak şunu düşünüyorsun. İllaki hasım sahibi oldum onlar yapmasa devlet cezasız koymaz gibi bu düşünceler delirtmis bı tık.dava kaydın olsa çoktan çıkardı

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
751
113
Hukuk bilgisi fazla yok ama şöyle söylim
Suça göre soruşturma zaman aşımı olur
Eğer ,cinayet , terör, cinsel suçlarda soruşturma zaman aşımı 20 yıl falan
Ama işlediğin suça göre değişir
Yani şu demek olay tarihinden sonra 5 sene içinde karşı tarafı şikayetçi olması gerekir
Bazı suçlar da 10 sene
Bazı suçlarda 6 ay mesala dolandırcılık

Ona göre sen hesapla

Yalnız soruşturma ile kavuşturma ayrıdır , karıştırma

Asikral27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,105
370
83
Bak güzel kardeşim sana biraz üzüldüm sordum avukatlara ona zarf atmışlar diyo karakola şikayet etselerdi karakol ifadesini alırdı suç işlemişse savcılık peşini bırakmazdı kimse şikayetçi olmamıştır ama şu var eğer uyuşturucu işiyse savcılık bilerek almaz bağlantırını çözmek için teknik ve fiziki takibe alır diğer meselerlerse şikayetçi olmamışlardır diyo kafanı takma bişey olmaz nerelisin bilmiyorum ama korkulacak bişey yok Allah'tan baskasından hapistende korkacak bişey yok tövbe et kimseninde canını yakma ölüm Allah'ın emridir korkma rahat ol psikoloji çabuk toparlanır hayatın akışına birak herseyi

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
Bak güzel kardeşim sana biraz üzüldüm sordum avukatlara ona zarf atmışlar diyo karakola şikayet etselerdi karakol ifadesini alırdı suç işlemişse savcılık peşini bırakmazdı kimse şikayetçi olmamıştır ama şu var eğer uyuşturucu işiyse savcılık bilerek almaz bağlantırını çözmek için teknik ve fiziki takibe alır diğer meselerlerse şikayetçi olmamışlardır diyo kafanı takma bişey olmaz nerelisin bilmiyorum ama korkulacak bişey yok Allah'tan baskasından hapistende korkacak bişey yok tövbe et kimseninde canını yakma ölüm Allah'ın emridir korkma rahat ol psikoloji çabuk toparlanır hayatın akışına birak herseyi
ama adamlara helal olsun, zarf atıp intikamlarını almışlar. Adam kafayı yemiş, paranoya olmuş, hastaneye yatmış daha ne olsun