- 792
- 290
- 63
cane nasıl bir sıkıntı anlat yardımcı olalım elimizden geldiğinceGardasim kaç kez yattım fayda etmiyo çok kötü iç sıkıntısı var dost
cane nasıl bir sıkıntı anlat yardımcı olalım elimizden geldiğinceGardasim kaç kez yattım fayda etmiyo çok kötü iç sıkıntısı var dost
Sen şu kertenkeleden korkuyorum diye konu açan değil misin ?Biz konu açsak anında silinir bu deli Samet Akaydın gibi neden torpilli anlamadım
Adam aslında çoğumuzun dramını dışa vuruyor.Biz konu açsak anında silinir bu deli Samet Akaydın gibi neden torpilli anlamadım
Adamın en büyük artısı kimseden maddi beklentisi yokAdam aslında çoğumuzun dramını dışa vuruyor.Bu yüzden rağbet görüyor. Kimi söverek dalga geçerek içindeki sıkıntıyı bastırıyor kimi destek oluyor kimi de dertleşiyor işte. Bence bu adam forum için önemli bi adam.
Bence Forum iyi geliyor.İçini döküyor buraya ( çoğumuzun içini şişirsede)Kardeş sana iyi gelen bisey yokmu
Evet benim hala o kertenkele ye noldu şimdi neyapuyor açmı susuzmu merak edip duruyorumSen şu kertenkeleden korkuyorum diye konu açan değil misin ?
Bayağı da reyting yapmıştı konu 🤣
Başkanın akrabası olabilirYalnız forum tarihinde senin kadar müsamaha gösterilen adam sayısı çok az
MeymuuunBaşkanın akrabası olabilir![]()
EfendimMeymuuun
Maymunu yenemezsin Köksal baba
Para pul yok oturalım yerimizde baba
Faturayı bir tanıdık vasıtasıyla yeni hallettik bizde de yok be knkPara pul yok oturalım yerimizde baba
Patlayacak gbi oluyom dost içim daraliyo nefes alamıyomcane nasıl bir sıkıntı anlat yardımcı olalım elimizden geldiğince
Bende kivanctayimBiliyorum orayı dost