- 7,925
- 5,369
- 113
resme bak kurpiyedeki kartla benim kartların hepsi aynı o 125 kat oluyor toplamBirşey anlamadım neye göre 125 kat verik
resme bak kurpiyedeki kartla benim kartların hepsi aynı o 125 kat oluyor toplamBirşey anlamadım neye göre 125 kat verik
Gel hadi loBiliyorum orayı dost
Parka varmadan sagdaki sok marketin üstü benimBiliyorum orayı dost
Cerkezdeyim corluya uğrayınca döner yemeğe gelcemGel hadi lo
Boş yer bırakmamışsın yanlar hep full yerde 4 3 4lü 125katı öf ne para mk😅
80 lira basmıştım az oldu ama temiz oldu cepte 1 lira yoktu 20k olduBoş yer bırakmamışsın yanlar hep full yerde 4 3 4lü 125katı öf ne para mk😅
Oda iyi yoklukta iyi gider ben yine de anlamasam da 😃80 lira basmıştım az oldu ama temiz oldu cepte 1 lira yoktu 20k oldu![]()
özele gel kanka burayı meşgul etmiyelimOda iyi yoklukta iyi gider ben yine de anlamasam da 😃
ahırda 3 postaya düzelirsinDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Yanlara zaten yüksek girmenin mantığı yok kasa sağlam göt sağlam olması lazım😅80 lira basmıştım az oldu ama temiz oldu cepte 1 lira yoktu 20k oldu![]()
Mailleri de gez damlası ise su yürür artıkstakede oynayan varsa bana 20 dolar bonus eklemiş şartsız bi kontrol edin
kanka artık stakeye yatırım yapıytorum adamlar bol bol bonus veriyor hemde cevrimsizMailleri de gez damlası ise su yürür artık
Dün yeni üye oldum 21 dolar veriyormuş diye girdim 21$ yatırım 21$ veriyormuş boşa düştük yinestakede oynayan varsa bana 20 dolar bonus eklemiş şartsız bi kontrol edin
Tavsiye edersin mi burayı bende geçiş yapayım yatay geçiş 😅kanka artık stakeye yatırım yapıytorum adamlar bol bol bonus veriyor hemde cevrimsiz
direkt geçiş yapTavsiye edersin mi burayı bende geçiş yapayım yatay geçiş 😅
Türkiye linki varmı? Ama ben para olsa da kullanmam havale yada ecopayz kullanıyorum. Bu site yurt dışı işi ecopayz yoktur.kanka artık stakeye yatırım yapıytorum adamlar bol bol bonus veriyor hemde cevrimsiz
Bize gelince de nau naustakede oynayan varsa bana 20 dolar bonus eklemiş şartsız bi kontrol edin