- 8,012
- 5,444
- 113
Türkiye linki varmı? Ama ben para olsa da kullanmam havale yada ecopayz kullanıyorum. Bu site yurt dışı işi ecopayz yoktur.
Türkiye linki varmı? Ama ben para olsa da kullanmam havale yada ecopayz kullanıyorum. Bu site yurt dışı işi ecopayz yoktur.
Bakayım çekimde düzgün birşey varsa denerim yoksa zaten kripto hesabım yok 😅
Senin o aqİntiharı deneyebilirsin kral çözüm olabilir belki
nau nauuuuuBize gelince de nau nau
Can güzel bir tövbe et namazını kılıp sabahlarsan sabah namazınıda kıl ve senin kalbine huzur lazım bir ayet dinle hiç yoktan huzur bulursun Allah'ın izniyleDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Harbiden en güzel tedavi namaz reisCan güzel bir tövbe et namazını kılıp sabahlarsan sabah namazınıda kıl ve senin kalbine huzur lazım bir ayet dinle hiç yoktan huzur bulursun Allah'ın izniyle
Eywllah canCan güzel bir tövbe et namazını kılıp sabahlarsan sabah namazınıda kıl ve senin kalbine huzur lazım bir ayet dinle hiç yoktan huzur bulursun Allah'ın izniyle
Senin demi için daraliyo dostBiz bu yolda gittikçe çok daralicaz belliki bende günlerdir çok sıkıntı çekiyorum bu aslında feraha davette biz gidemiyoruz gitmiyoruz diye galiba
Aynen Kanka benim farklı bi aşamaya geçti artık ölmeyi istedim kaç gün üst üsteSenin demi için daraliyo dost
Dost geçmiş olsun namaz kılmamiz lazm dostAynen Kanka benim farklı bi aşamaya geçti artık ölmeyi istedim kaç gün üst üste
panik ataktır belki yada karnın acıktıKemalim nefes alamıyom iç sıkıntısından
Ama şimdi yeni yeni farkediyorum o benim yaptığım aslında korkaklıkmış tabi Allah'tan korkmak zaten en doğrusu ama ben imtihanın ağırlığından korkup olüm diledim ondan korkaklık diyorum en doğrusu dersimizi alıp bırakmak zararın neresinden dönsek kârAynen Kanka benim farklı bi aşamaya geçti artık ölmeyi istedim kaç gün üst üste
Allah razı olsun seninde Allah yardımcın olsun abi en doğrusu oDost geçmiş olsun namaz kılmamiz lazm dost
Kilmamiz lazım diycegine kıl dostDost geçmiş olsun namaz kılmamiz lazm dost

Bollll soslu mu adasssCerkezdeyim corluya uğrayınca döner yemeğe gelcem![]()