- 1,754
- 1,037
- 113
Allah kimseye dayanamayacağı sıkıntı vermezmiş kardeşim müsterih ol ( sana veriyorsa da sen haketmişsindir aq )
Hata edersinKardeşim sen bana dm at ben çözcem
Reis düzenli asıl bişeyin kalmazDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
☺Hata edersin
ParasizliktirDost napacam böyle patliyacak gbiyim
😃😃😃Dostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Forum anlamıyor bunun birşeyi yok deli numarası yapıyor acındırarak belki biri 3 5 atar yolumu bulurum diyorValla kılovırs ne zaman foruma girsem en başta dert yanıyorsun yok işsizim engelliyim diye ama multı üyelik açıp site tokatlıcak kadar kafan calısıyo masallah
Kardeş adam bir derdini paylaşmış bu mu yani çözümü aynı durumda sen de olabilirdin niye insanların dertlerini küçümsüyorsunuzİntiharı deneyebilirsin kral çözüm olabilir belki
Kimden ne istemişim ne almışım kardeşim rollere bile katılmayan insanım ben saçma saçma konusmaForum anlamıyor bunun birşeyi yok deli numarası yapıyor acındırarak belki biri 3 5 atar yolumu bulurum diyor
Toplumda kumarbaza duyulan saygı bu kadar işteKardeş adam bir derdini paylaşmış bu mu yani çözümü aynı durumda sen de olabilirdin niye insanların dertlerini küçümsüyorsunuz
Kral yanlış anlama forumda görüyorum ama bildiğin bilmediğin her şeye salça oluyorsunForum anlamıyor bunun birşeyi yok deli numarası yapıyor acındırarak belki biri 3 5 atar yolumu bulurum diyor
Napak kral suni teneffüs mü istiyorsunDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Öyle zatenKral yanlış anlama forumda görüyorum ama bildiğin bilmediğin her şeye salça oluyorsun
Yanlış anladım 😁 sen benden çok salça oluyorsun onu napcaz . Kenardan git hadiKral yanlış anlama forumda görüyorum ama bildiğin bilmediğin her şeye salça oluyorsun
Yalamalarında varmış iyi yalıyorlar ama 😁😁Öyle zaten