- 8,154
- 5,007
- 113
Dostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
sağlam hap çak cıstak cıstakDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Doktora git yatisini yapsinlarGöğsümün ortasında içimde geçmeyen bi iç sıkıntısı var dostlar patliyacam
2 postaya duzelirsende sen tercih etmiyorum benDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Gardasim kaç kez yattım fayda etmiyo çok kötü iç sıkıntısı var dostDoktora git yatisini yapsinlar
Güzel bir abdest al, dua et kardeşim çık dışarı güzelce kafanı dinle dolaş yürü birazGöğsümün ortasında içimde geçmeyen bi iç sıkıntısı var dostlar patliyacam
Kumarsizliktir o knkDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Yok dost ne kumarı öyle değilKumarsizliktir o knk
Çok ayıp2 postaya duzelirsende sen tercih etmiyorum ben
Dost napacam böyle patliyacak gbiyimBu bendede oluyo arada genellikle gece uyutmuyo muhtemelen anksiyete aga
Baba bi psikologa git allah aşkına bizi de bunalttın mk. hayatımızı yansıtıp duruyonDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Aga kafanı dağıt ne biliyim biseyler yap boş durdukca daha kötü zihni dağıtman lazımDost napacam böyle patliyacak gbiyim
Uzaktan başlıktan sen olduğun o kadar belli oluyor kiDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım
Dost gidiyom yatmadigim hastane kullanmadığım ilaç kalmadı dayanamiyom dost bu iç sıkıntısınaBaba bi psikologa git allah aşkına bizi de bunalttın mk. hayatımızı yansıtıp duruyon
Dostum bıyıkları kes derin bi nefes alDostlar dayanamıyorum içimdeki bu iç sıkıntısına patliyorum nefes alamıyorum Allah'ım