- 21,737
- 17,762
- 113
Bilmukabele dost. Tüm dostlara sevdikleri ile birlikte sağlıkla bir ömür boyu güzel günler yaşamasını temenni ederekten ben de inzivaya çekiliyorum.Beyler sağlıcakla kalın daha güzel bi günde görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
Bilmukabele dost. Tüm dostlara sevdikleri ile birlikte sağlıkla bir ömür boyu güzel günler yaşamasını temenni ederekten ben de inzivaya çekiliyorum.Beyler sağlıcakla kalın daha güzel bi günde görüşmek üzere öpüyorum hepinizi
Bundan sonra yaşayacağımız günler bu güne kadar yaşadığımız günlerden daha güzel olması dileğiyle kardeşimBilmukabele dost. Tüm dostlara sevdikleri ile birlikte sağlıkla bir ömür boyu güzel günler yaşamasını temenni ederekten ben de inzivaya çekiliyorum.
Bikac kere daha gelir kankaTebrikler hayatındaki bütün şansı burda kullanmışsın kanka jsjdjf @Devecibey
bari Ahmete sinyal atma gözünü seveyim çocuk okuyor öğrenciEe yedigin ictigin senin olsun sadede gelevek olursak kasada para varmı hepsini geri verdinmi![]()
Sinyaller ölmez, hepimiz için geçerli ama artık forumda kurallar daha katı, uyarı alır, ikinci, üçüncüde ban yeriz dikkatli olun.bari Ahmete sinyal atma gözünü seveyim çocuk okuyor öğrenci
Adamsın kral helal olsun tebriklerBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Cidden ödedi mi bunu yaBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Erhan ben seni niye her konuda trip atarken görüyorum ya 😃 bir sakin dostumKendimi birilerine anlatmaktan yoruldum bu etti 2 dir beni ortaya atıyorsun ve sana haksiz olduğumu belirtmeme rağmen 2dir milletin önüne atıyorsun beni neyse vallahi billahi bıktım size kendimi anlatmaktan etten kemikten insanız siz beni hatasiz kul olarak mi gördünüz benim hata yapma luksum yokmu demekki sizin gözünüzde yokmus ee değerimiz olmadigi bir yerde bulunmamiz söz konusu olamaz artık ayrıca da hakkin bana geçtiyse hakkini da helal et
ahmooo yap la güzelliğini askerdeyiz be ölüm😁😁Betgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
2hafta öncesinde sözü vardı bana ama unutmuş olabilir. Bir sigaraya gönlümü alır o benimahmooo yap la güzelliğini askerdeyiz be ölüm😁😁
Aynen bekliyoruz ben 4 paket bekliyorum jsjdkf2hafta öncesinde sözü vardı bana ama unutmuş olabilir. Bir sigaraya gönlümü alır o benim
VAY BEBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Tebrik morukBetgrayi 25 TL ekledi sadakat bonusunu vurduk maçlara hepsi geldi 23 k cektik
Vallahi kuruş kalmadı kazandigimda banliydim sizi göremedim bı dahaki sefere ins2hafta öncesinde sözü vardı bana ama unutmuş olabilir. Bir sigaraya gönlümü alır o benim