Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Devecibey / 700 Oran

Kupon Miktarı
25
Kupon Oranı
7.00

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
23,740
24,720
113
Bilmukabele dost. Tüm dostlara sevdikleri ile birlikte sağlıkla bir ömür boyu güzel günler yaşamasını temenni ederekten ben de inzivaya çekiliyorum.
Bundan sonra yaşayacağımız günler bu güne kadar yaşadığımız günlerden daha güzel olması dileğiyle kardeşim

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
901
541
93
Herkese hayırlı geceler herkesin gönlüne göre versin Rabbım kavgaya kırgınlığa gerek yok dostlar eğer bi konuda anlaşamıyorsanız küsün herkesin elinde önceden kalan bi koz vardır sonradan bunları ortaya dökülür buda icap etmez 1 2 peçeteciye malzeme vermeyin vâr olun

JanValjaN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,263
11,683
113
Günaydın kanka helal olsun nesine de top 3 e girer

drogba6

G A L A T A S A R A Y
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
37,674
20,083
113
Kendimi birilerine anlatmaktan yoruldum bu etti 2 dir beni ortaya atıyorsun ve sana haksiz olduğumu belirtmeme rağmen 2dir milletin önüne atıyorsun beni neyse vallahi billahi bıktım size kendimi anlatmaktan etten kemikten insanız siz beni hatasiz kul olarak mi gördünüz benim hata yapma luksum yokmu demekki sizin gözünüzde yokmus ee değerimiz olmadigi bir yerde bulunmamiz söz konusu olamaz artık ayrıca da hakkin bana geçtiyse hakkini da helal et
Erhan ben seni niye her konuda trip atarken görüyorum ya 😃 bir sakin dostum