- 48,835
- 53,599
- 113
Bolsans ahmedimSponsor @NoEscapE himmet abiye teşekürler grlirse @Erhan2121 @TestoHaylan06 @Malatyali44 hocama sözüm vardı ulaşırım daha fazla kişiye ulasamam yarın arkadaşlarla sofra kuracaz
Bolsans ahmedimSponsor @NoEscapE himmet abiye teşekürler grlirse @Erhan2121 @TestoHaylan06 @Malatyali44 hocama sözüm vardı ulaşırım daha fazla kişiye ulasamam yarın arkadaşlarla sofra kuracaz
Eyw abicanBolsans ahmedim
He eminim öyledir 3 gün atmasın onu da vecna gibi yaparsın puahah@Lazistan08 adamdır atmasada sıkıntı yok
Kazandık mı ona göre bakkaldan borca yarım kilo hurma alaçam.He eminim öyledir 3 gün atmasın onu da vecna gibi yaparsın puahah
Bol şans canımApo amca zaten yanlış almisiz gelirse bir kat futbolda çevirir çekim veririz canlı böyle dedi
EywBol şans canım
Hocam son maç Boston oda gelirse kazandık tek maça kalmıştı zaten öyle actimKazandık mı ona göre bakkaldan borca yarım kilo hurma alaçam.
2 buçuktaymis takibe gelirim, inşallah gelir de @Barrios gaddarim ile 21 oranlik bi rol açarız.Hocam son maç Boston oda gelirse kazandık tek maça kalmıştı zaten öyle actim
İns sayın hocam2 buçuktaymis takibe gelirim, inşallah gelir de @Barrios gaddarim ile 21 oranlik bi rol açarız.
gördün mü teleg yazdığımı sana ahmedimİns sayın hocam
Bizde yanlış olmaz, olursada yanlışlıkla olmuştur@Lazistan08 adamdır atmasada sıkıntı yok
Banlandi puahha yazamaz artikBizde yanlış olmaz, olursada yanlışlıkla olmuştur
Videoları gördün trilyonları sayıyorum
Boston 213 atarsa tamamdır abican@Devecibey burası ne alemde çok kupon var hangisine kaldık ona göre bakalım
Tamamdır şimdi aldım favorilerime 2.30 da başlıyormus internetim yok wifi arızalı mobilde konudan konuya geçmiyorum elimden geldiğince bakacam gülümBoston 213 atarsa tamamdır abican
Sen bakmasanda olur abi varlığın yeterTamamdır şimdi aldım favorilerime 2.30 da başlıyormus internetim yok wifi arızalı mobilde konudan konuya geçmiyorum elimden geldiğince bakacam gülüm