- 18,494
- 10,131
- 113
Abi benim şeyler gitti o yerler diğer hesaplarınYazsana bana
Abi çekimle ugrasiyorumAhmet de yattı
Abi benim şeyler gitti o yerler diğer hesaplarınYazsana bana
Abi çekimle ugrasiyorumAhmet de yattı
Kulaksız tanıyor bizi 😂😂almaz vardır onun cukkası
Şu çekimi yap artık yaAbi benim şeyler gitti o yerler diğer hesapların
Abi çekimle ugrasiyorum
Durumu düzelttiysen çok sevindim vallahi Eğer düzeltmediysen Vallahi bize İba etmeKulaksız tanıyor bizi 😂😂
Güldüğüne göre Nescafe durumu düzeltmiş Tamamdır Şimdi ödülü alabiliriz😃almaz vardır onun cukkası
iyi hadi gözün aydınÇekim ödendi 2.5 çevrim yaptım bana kalan 7 k temiz para
Karabey IBAN Muro abi sendealmaz vardır onun cukkası
Isini halledip teleg baksanaKarabey IBAN Muro abi sende
Nasıl 7000 çektin 12.5 değil miydiÇekim ödendi 2.5 çevrim yaptım bana kalan 7 k temiz para
AtıldıKarabey IBAN Muro abi sende
yaparsın sen hadi aldığın ödülle onuda@Devecibey kuponum geldi 4000'lere şimdi 2.000 lira gel de bul
Nasıl yapayım anasını satayım ya 700 ile nasıl yapayımyaparsın sen hadi aldığın ödülle onuda
ahmete söyle yardımcı olsun la işteNasıl yapayım anasını satayım ya 700 ile nasıl yapayım
350 önceki ödülden 350 de sağ olsun Ahmet atmış 700 lira hesapta para var Eşref de rolden 500 aldık 2 dakikada verdik onu anasını avradını Keşke vermeseydim onu ya dedim çıkarırım belki macera maçının üstünden gittiyaparsın sen hadi aldığın ödülle onuda
saat 10.00'dan sonra hesap Onayla açacağım Ondan sonra yatırım yapıp çekim yapacağım zaten 2 yatırıp 4 çekeceğim 2'ye atacağım geri 2'yi de harçlık yapacağım cebime para yok aahmete söyle yardımcı olsun la işte
Abi bana kalan 1.5 diğer parayı arkadaşa attım onada şimdi maç yapacamahmete söyle yardımcı olsun la işte
bizim ki yalan oldu ozamanAbi bana kalan 1.5 diğer parayı arkadaşa attım onada şimdi maç yapacam