- 18,397
- 10,062
- 113
Yok daha duruyoroda bitmistir
Yok daha duruyoroda bitmistir
Eşref kazandı mı dün hedefe ulaşmış mı sana dedim bayılıyorumYok daha duruyor
Yok abi Eşref abi uyudu dün çünkü hiç uyumuyorum demişti bana gelir o şimdi bunu bana 2 gün önce attı 2 k hepsini basacaktimda Kuveyt Türk hesabıma bloke koymuş bunuda himmet abiden aldım oynadim ayıp olmasın diye adama rol acicim demistimEşref kazandı mı dün hedefe ulaşmış mı sana dedim bayılıyorum
Ulan Şansa bak yaYok abi Eşref abi uyudu dün çünkü hiç uyumuyorum demişti bana gelir o şimdi bunu bana 2 gün önce attı 2 k hepsini basacaktimda Kuveyt Türk hesabıma bloke koymuş bunuda himmet abiden aldım oynadim ayıp olmasın diye adama rol acicim demistim
KismetUlan Şansa bak ya
Himmet bıraksın artık yaKismet
Bırakmak kolay değilki bıraksınHimmet bıraksın artık ya
Gerçi orası da doğruBırakmak kolay değilki bıraksın
Ben anlamam kardeşim gece 12 den beri konudayızGitti apo amca kaçırdın dağıtımı. Daha yeni bitti elime kalan 500 kaldı puahah
Bu akşam gene atacam sağlam var şu 500 katladim şimdi mislide 2 oldu gece ilk siradasinBen anlamam kardeşim gece 12 den beri konudayız
Bu gece oynayacaksın kazanıcaz sonra ben alıcamBu akşam gene atacam sağlam var şu 500 katladim şimdi mislide 2 oldu gece ilk siradasin
Sen rahatta kal apo amcaBu gece oynayacaksın kazanıcaz sonra ben alıcamçok bilinmeyenli denklem gibi
Hadi bakalım Akşam yine ben bayılmış olurum yineSen rahatta kal apo amca
O çocukun yanindami gidicin geneHadi bakalım Akşam yine ben bayılmış olurum yine
Büyük ihtimal ya da akşama kadar kot ya da bir yerlerden bir şey düşürürüm alırım yatarım büyük ihtimalle gece kalkarsam kalkarım kalkamazsam sabah hayattayımO çocukun yanindami gidicin gene
Sen bilin abi gitmeden daha iyi.borak artık sunhBüyük ihtimal ya da akşama kadar kot ya da bir yerlerden bir şey düşürürüm alırım yatarım büyük ihtimalle gece kalkarsam kalkarım kalkamazsam sabah hayattayım
Yat artık günü kurtarmışsınBen yatar Allah'a emanet
@wasil Apo amca bu rol actiracam demişti kupon tutarsa sana ihale ediyorum sana actirsinKupon gelirse benden de birine roll actiralim
Ulan Ahmet hiçbir şey kaçmıyor Şuraya bak nereden bulmuş o yazıyor@wasil Apo amca bu rol actiracam demişti kupon tutarsa sana ihale ediyorum sana actirsin