Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti DoktorX | Hollanda Ligi

Kupon Miktarı
1000
Kupon Oranı
2.70

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,642
10,200
113
Vermemiştin işte onun için almadım diye ısrar ediyorum ben hep efendiyim aranan herkesin de hakkını veririm eğer yaptığım yanlış olsaydı çoktan ban yer unutulurdum burada konuya birde o gözle bak
Tamam kral uzatma sen hataliydin bir konuda o gün lovmart konusunda mesajida duzenledin yakıştıramadım sana sen iyidin önceden

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,898
53,663
113
Vermemiştin işte onun için almadım diye ısrar ediyorum ben hep efendiyim aranan herkesin de hakkını veririm eğer yaptığım yanlış olsaydı çoktan ban yer unutulurdum burada konuya birde o gözle bak
Ne yapıyorsan yap beni alakadar etmez beni alıntılayip bundan sonra kelime yapma kafi senlen bi muhabbetim de yok bos yere kalp kirmanin anlami yok

Tunca54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,307
4,571
113
Ne yapıyorsan yap beni alakadar etmez beni alıntılayip bundan sonra kelime yapma kafi senlen bi muhabbetim de yok bos yere kalp kirmanin anlami yok
Bizde saygı herşeyden önce gelir ben sadece en başta senin yalakaların vardı onlara senin üzerinden gönderme yaptım sonra konu konuyu açtı