- 20,642
- 17,256
- 113
Bol şans amçaoğluLan kavga için etiketlemedim ayıp etmeyin kanka
Bol şans amçaoğluLan kavga için etiketlemedim ayıp etmeyin kanka
Vurmazlar kazığa oturturlarMardin den kız kaçırsam vururlar mı
ZargaysportesisleriBol şans amçaoğlu
Tamam kral uzatma sen hataliydin bir konuda o gün lovmart konusunda mesajida duzenledin yakıştıramadım sana sen iyidin öncedenVermemiştin işte onun için almadım diye ısrar ediyorum ben hep efendiyim aranan herkesin de hakkını veririm eğer yaptığım yanlış olsaydı çoktan ban yer unutulurdum burada konuya birde o gözle bak
Eyw abi sen adamsinYapmaz o da bende hata kusura bakmayın etiket atmamak lazımmış
Zor durumda panik butonuna basınızZargaysportesisleri
Kime nolmuşTamam kral uzatma sen hataliydin bir konuda o gün lovmart konusunda mesajida duzenledin yakıştıramadım sana sen iyidin önceden
Vurmalarını tercih ederimVurmazlar kazığa oturturlar
Ne yapıyorsan yap beni alakadar etmez beni alıntılayip bundan sonra kelime yapma kafi senlen bi muhabbetim de yok bos yere kalp kirmanin anlami yokVermemiştin işte onun için almadım diye ısrar ediyorum ben hep efendiyim aranan herkesin de hakkını veririm eğer yaptığım yanlış olsaydı çoktan ban yer unutulurdum burada konuya birde o gözle bak
Ben o konuda espirisine düzenledim düzenleme olduğu bariz yazıyor zatenTamam kral uzatma sen hataliydin bir konuda o gün lovmart konusunda mesajida duzenledin yakıştıramadım sana sen iyidin önceden
Yemek yiyecem sana anlatirimKime nolmuş
Deme böyle şeyler ban yiyorum@wasil şu prensese söyle versin artık sana
Dayı hemşerin sonuç da ya bi ön ayak olda versinler kazık mazık nedir hangi devirdeyizVurmazlar kazığa oturturlar
Sendin bacakları çarpık diye😂😂😂Deme böyle şeyler ban yiyorum![]()
Bizde saygı herşeyden önce gelir ben sadece en başta senin yalakaların vardı onlara senin üzerinden gönderme yaptım sonra konu konuyu açtıNe yapıyorsan yap beni alakadar etmez beni alıntılayip bundan sonra kelime yapma kafi senlen bi muhabbetim de yok bos yere kalp kirmanin anlami yok
Emmi varmı bildiğin bedava veren yerler sen eski kurtsunVurmazlar kazığa oturturlar
SIKINTIMI VAR BİRADER DERMİŞİMParasızlık hepinizi germiş beyler
Veren derkenEmmi varmı bildiğin bedava veren yerler sen eski kurtsun