- 3,875
- 1,128
- 113
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere doğum günü bonusları artık yok maalesef
Hahahahhahqhq dost daha liste bulamadık nerde bonuslar kimler ne veriyo hiç bilmiyorumBonusları topla yarısını at bana 🤣🙃
Sağolasın dostiyiki dogudun dost
Tüh ya bana denk geldi 🤣 Sağolasın kralDoğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere doğum günü bonusları artık yok maalesef
Sağolasın kralMutlu yıllar kardeşim
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerceSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
şimdiden herkese teşekkürler.
Bol şanslar bol kazançlar.
Sağolasın dost cümlemizeDoğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce
Para gelip geçici bişey sen kırdıklarını düzeltTelafi ederiz be kral yaşadıkça oyuna dahiliz elimiz ayağımız düzelsin de var borçlu olduğumuz dostlar
Sağolasın kralDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar dost.
Sağlık huzur mutlu bir yaşam diliyorum sevdiklerinle beraber DostSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
İyi yıllar en kadim dostumSelam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Sağolasın dostİyi yıllar en kadim dostum
Dayım dayım dayım herkes gitti banlandı eskilerden toplasan 10-20 kişi kaldı forumla birlikte ölcez galibaSağlık huzur mutlu bir yaşam diliyorum sevdiklerinle beraber Dost
kral adam kral adamın konusuna yorum yapmış 🤞🙏🏻Doğum günün kutlu olsun dost , gözükmüyordun bayaadır![]()