Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet dost | İyi ki Doğdum 🎂🎉🥳

Bbccaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,873
1,127
113
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere doğum günü bonusları artık yok maalesef

akgul383

Kimseyi bekleme,işi düşen yetişir zaten
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,553
6,194
113
Selam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
şimdiden herkese teşekkürler.
Bol şanslar bol kazançlar.
Doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce

Baronizm

Baronizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,685
6,785
113
@Başkan adama bari asgeri ücret falan maaş ver

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
22,762
8,965
113
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar dost.

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
43,376
15,685
113
Selam dostlar şansınız bol olsun bugün benim 26. Doğum günüm , forumda 6.yılımızı doldurduk iyi kötü arkadaşlıklar edindik 6 senedir doğum günümü buraya kutluyorum . Forum hayatıma çok şey kattı maddi manevi öncelikle @Başkan ’ıma bana bulunduğu yardımlar jestler iyilikler için teşekkür ediyorum. Sonrasında @Shellac ,@Daimon a teşekkürler. Kalbini kırdığım olduysa affola.
Birde doğum günü bonuslarını paylaşabilecek listesi olan biri varsa çok müteşekkir kalırım.
Sağlık huzur mutlu bir yaşam diliyorum sevdiklerinle beraber Dost

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
34,069
18,092
113
İyi yıllar en kadim dostum