Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling dost | Kasa 190 Hedef 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
736
113
1 K yap yeterli 400 ke dilediğin gibi takıl 😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Roll kurallarını biliyorsun dimi dost 😂 400 bana 400 sana 200 takiplere öyle mi anlaşmıştık 😂
Cano anlaşmamıştık böyle bi kural bilmiyordum ayrıca hedefim 1000de değildi, ben kazanç sağladığın için gönlünden koptu sanıyordum ama öyle değil sanırım?

orhan1281

Handsome
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,154
736
113
Benim paraya ihtiyacım yok şuan , rol vermenin adabı Budur sen rol konusunda tecrübelisin bilmen lazım böyle şeyleri 😂

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Benim paraya ihtiyacım yok şuan , rol vermenin adabı Budur sen rol konusunda tecrübelisin bilmen lazım böyle şeyleri 😂
Yok cano biz böyle yapmıyoruz rolleri, atıyoruz ne kazanırsa onundur. Ha sen böyle yapıyorsan öyle olsun ben zaten biliyorum böyle şeyleri 5 senedir hergün roll yapıyorum forumda

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,434
1,878
113
Boyle bir kural yok dost bnm bildigim o aranizdaki samimiyete ve niyete bakar kar gudme amaciyla yapilmamali tabi aranizda boyle bir anlasma yoksa karismak gibi olmasin

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Boyle bir kural yok dost bnm bildigim o aranizdaki samimiyete ve niyete bakar kar gudme amaciyla yapilmamali tabi aranizda boyle bir anlasma yoksa karismak gibi olmasin
Ben daha yeni öğreniyorum anlaşmayı dostumuz rolleri böyle yaptırıyor galiba

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Aga şu makina123 denen kişinin rollerini konularını takip eden benimle muhattap olmasın şu saatten sonra

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,434
1,878
113
Bastan soylenmeyen hicbirsey sonradan kabul edilemez hersey basta soylenmeli ben ilk defa duydum mesela boyle birseyi

Barakuda09

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,434
1,878
113
Mesela sen takip edenlere gonderim yapacaksin diyelim bunun bir sarti yada beklentisi icinde olacak sekildemi gonderim yapacaksin sacmalik bence gonlunden koptugu icin gonderirsin karsilik beklemezsin rolun adabi budur

golcuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,716
879
113
beyler yemek yapip geliyorum 15 dk

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,012
51,004
113
Bu hareket gerçekten zoruma gitti benim aga

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...